Sponsoring en donaties

Sponsoring

Rabobank Hart van Brabant sponsort lokale activiteiten op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Met een beperkt aantal verenigingen hebben we een sponsorovereenkomst en volgen we een intensief traject. Deze verenigingen zijn geselecteerd op hun ambities, uitdagingen en actieve rol in de samenleving. Het traject duurt één tot twee jaar en kan diverse vormen van begeleiding omvatten. Daarnaast is hockey de sport waar we ons het meest op richten. Andere (sport)verenigingen en stichtingen kunnen steun aanvragen via de Rabobank Clubkas Campagne.

Donaties

Vanuit het Coöperatief Dividend versterkt de bank in een duurzame samenleving. Dit doen we door plannen te ondersteunen die de lokale omgeving op de lange termijn verbeteren op economisch, sociaal en cultureel vlak.

Rabobank Clubkas Campagne

In het werkgebied van Rabobank Hart van Brabant bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven versterken. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om onze lokale betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Jaarlijks stellen we een bedrag beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. De leden van Rabobank Hart van Brabant stemmen tijdens de Clubkas Campagne op de verenigingen/stichtingen die zij een warm hart toedragen.

In het voorjaar van 2019 gaan we weer van start met het inschrijven voor de clubs.

Uitslag per club 2018

Coöperatieve ruimtes

Rabobank Hart van Brabant maakt ontmoeten mogelijk. We hebben meerdere kantoorruimtes die kosteloos gebruikt kunnen worden door de gemeenschap. We noemen dat onze coöperatieve ruimtes.

Spelregels

Voor het boeken van de coöperatieve ruimtes gelden de volgende spelregels:

 • De vereniging of stichting staat ingeschreven bij Kamer van Koophandel.
 • De activiteit verbetert de lokale economie of leefbaarheid.
 • De ruimte is niet bestemd voor puur commerciële doeleinden.
 • De ruimtes zijn met name bedoeld voor verenigingen en stichtingen die klant zijn van Rabobank Hart van Brabant. Ook zakelijke klanten en verenigingen en stichtingen die geen klant zijn, mogen er gebruik van maken.
 • We stellen het op prijs als gebruikers onze coöperatieve ruimtes binnen hun netwerk benoemen.
 • Het is niet mogelijk om de ruimtes wekelijks of maandelijks te boeken.

Tijden, locaties en mogelijkheden

De coöperatieve ruimtes zijn beschikbaar tijdens de volgende openingstijden:

 • Maandag: 13.00 tot 17.30 uur.
 • Dinsdag - vrijdag: 9.30 tot 17.30 uur.
 • Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur (alleen ontmoetingscentrum Oisterwijk).

De coöperatieve ruimtes in Moergestel en Helvoirt zijn ook in de avonduren beschikbaar. In Oisterwijk is de ruimte op maandagochtend en de avonduren te gebruiken.

Locaties en capaciteit

 • Ontmoetingscentrum Oisterwijk: 25 tot 80 personen.
 • Hilvarenbeek: tot 18 personen.
 • Udenhout: tot 20 personen.
 • Helvoirt / Berkel-Enschot / Moergestel: 6 tot 8 personen.

Mogelijkheden

De coöperatieve ruimtes zijn voorzien van tafels en stoelen. In Oisterwijk, Hilvarenbeek en Udenhout is audiovisuele apparatuur en een koffie- en waterautomaat beschikbaar. Als u nog andere wensen heeft, kunt u hierover contact opnemen met onze medewerkers.

Aanmelden

U kunt contact opnemen via telefoonnummer (013) 50 88 100 of per e-mail. Uiteraard kunt u uw vragen ook stellen aan onze medewerkers in de servicekantoren.

Stuur een e-mail

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven