Sponsoring en donaties

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt de Rabobank de lokale samenleving.

Sponsoring

Rabobank Hart van Brabant sponsort lokale activiteiten op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Hockey is de sport waar we ons het meest op richten. Andere (sport)verenigingen en stichtingen kunnen steun aanvragen via de actie Hart voor uw Club.

Donaties

Een deel van onze winst geven we terug aan de samenleving via de actie Hart voor uw Club en het Coöperatief Dividend. Vanuit het Coöperatief Dividend versterkt de bank in een duurzame samenleving. Dit doen we door plannen te ondersteunen die de lokale omgeving op de lange termijn verbeteren op economisch, sociaal en cultureel vlak.   

Aanvragen

Als u een mooie activiteit organiseert die past bij onze bank, kunt u uw verzoek per mail naar ons sturen.

Stuur een e-mail

Hart voor uw Club

Rabobank heeft hart voor haar clubs! Verenigingen en stichtingen die bankieren bij de bank mogen meedoen aan de Rabo Clubkas Campagne. Clubs dienen een verzoek in voor een bijdrage aan de jaarlijkse activiteiten. Dit geldt ook voor een jubilea viering, het aanschaffen van spel-materialen of het organiseren van een toernooi. Donatie verzoeken met dit soort  bestedingsdoelen worden niet apart in behandeling genomen maar vallen onder deze actie.

Leden beslissen

De leden van onze bank mogen hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt. Nog geen lid maar wel stemmen op je favoriete club? Vraag dan het lidmaatschap aan bij de bank.

Rabo Clubkas Campagne 2018

Planning Rabobank Clubkas Campagne 2018 De inschrijving voor de clubs liep tot 16 september. Vanaf 2 t/m 14 oktober gaan de leden stemmen op hun favoriete clubs. In de week van 22 t/m 28 oktober maken we de uitslag bekend door het uitreiken van een cheque bij alle deelnemende clubs. Begin november staat de uitslagkaart op deze website.

Uitslag 2017

Lees hier de uitslag van de Rabo Clubkas Campagne in 2017.

Uitslag per club

Coöperatieve ruimtes

Rabobank Hart van Brabant maakt ontmoeten mogelijk. We hebben meerdere kantoorruimtes die kosteloos gebruikt kunnen worden door de gemeenschap. We noemen dat onze coöperatieve ruimtes.

Spelregels

Voor het boeken van de coöperatieve ruimtes gelden de volgende spelregels:

 • De vereniging of stichting staat ingeschreven bij Kamer van Koophandel.
 • De activiteit verbetert de lokale economie of leefbaarheid.
 • De ruimte is niet bestemd voor puur commerciële doeleinden.
 • De ruimtes zijn met name bedoeld voor verenigingen en stichtingen die klant zijn van Rabobank Hart van Brabant. Ook zakelijke klanten en verenigingen en stichtingen die geen klant zijn, mogen er gebruik van maken.
 • We stellen het op prijs als gebruikers onze coöperatieve ruimtes binnen hun netwerk benoemen.
 • Het is niet mogelijk om de ruimtes wekelijks of maandelijks te boeken.

Tijden, locaties en mogelijkheden

De coöperatieve ruimtes zijn beschikbaar tijdens de volgende openingstijden:

 • Maandag: 13.00 tot 17.30 uur.
 • Dinsdag - vrijdag: 9.30 tot 17.30 uur.
 • Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur (alleen ontmoetingscentrum Oisterwijk).

De coöperatieve ruimtes in Moergestel en Helvoirt zijn ook in de avonduren beschikbaar. In Oisterwijk is de ruimte op maandagochtend en de avonduren te gebruiken.

Locaties en capaciteit

 • Ontmoetingscentrum Oisterwijk: 25 tot 80 personen.
 • Hilvarenbeek: tot 18 personen.
 • Udenhout: tot 20 personen.
 • Helvoirt / Berkel-Enschot / Moergestel: 6 tot 8 personen.

Mogelijkheden

De coöperatieve ruimtes zijn voorzien van tafels en stoelen. In Oisterwijk, Hilvarenbeek en Udenhout is audiovisuele apparatuur en een koffie- en waterautomaat beschikbaar. Als u nog andere wensen heeft, kunt u hierover contact opnemen met onze medewerkers.

Aanmelden

U kunt contact opnemen via telefoonnummer (013) 50 88 200 of per e-mail. Uiteraard kunt u uw vragen ook stellen aan onze medewerkers in de servicekantoren.

Stuur een e-mail

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven