Aangepaste openingstijden kantoren

Hypotheek inloopspreekuur

Gedurende de zomerperiode (juli en augustus) zijn er aangepaste openingstijden gehanteerd voor de inloopkantoren. In de zomer waren de vier servicelocaties (Markt Sint-Oedenrode, Hoofdstraat Schijndel, Petrus Dondersplein Sint-Michielsgestel en Stationsstraat Boxtel) halve dagen geopend, waarbij Boxtel en Sint- Michielsgestel en Schijndel en Sint-Oedenrode op elkaar waren afgestemd.

Complementair

Voor Schijndel en Sint-Oedenrode betekende deze wijziging een verduidelijking ten opzichte van de voorgaande situatie. Beide locaties waren voorheen op drie van de vijf dagen een halve dag geopend. De wisselende openingstijden was voor klanten echter niet altijd logisch. De nieuwe situatie, Sint-Oedenrode iedere ochtend open (9.00-12.00) en Schijndel de middagen (13.00-17.00 uur), is overzichtelijk en complementair. Daarom worden deze openingstijden vanaf september voortgezet.

Klik hier voor alle locaties en openingstijden

Alternatieven

Verdere uitvalsbasis is het Financieel Adviescentrum in Sint-Oedenrode (Jan Tinbergenstraat 1) dat iedere werkdag op afspraak geopend is van 9.00-20.00 uur en daarnaast zijn onze Mobiele Adviseurs iedere werkdag kosteloos beschikbaar om de dagelijkse bankzaken bij onze klanten thuis te regelen. Ook zijn er steeds meer bankzaken online te regelen.

Bekijk wat u online kunt regelen

Sint-Oedenrode, 27-8-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn