Cursus Online Bankieren

Wij geloven erin dat we, door een stap extra te zetten, onze lokale leefomgeving kunnen versterken en de inwoners zelfredzamer kunnen maken. Daarom geven we cursussen aan onze klanten die  vertrouwd willen raken met (veilig) online bankieren.

Tijdens de cursus

  • Krijg je uitleg over het online regelen van uw (dagelijkse) bankzaken, zoals bij- en afschrijvingen controleren en geld overboeken.
  • Ga je onder begeleiding zelf aan de slag.
  • Krijg je adviezen over veilig online bankieren.

Om deel te nemen aan de cursus dien je zelf een laptop, smartphone of tablet mee te brengen én de werking hiervan te kennen.

Aanmelding

De cursussen vinden plaats op diverse datums en tijden in Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Hier vind je de data, tijden en locaties

Het coronavirus raakt ons allemaal. We nemen maatregelen om onze dienstverlening aan te passen aan de laatste richtlijnen vanuit de RIVM en de overheid, zodat we deze bijzondere periode samen goed doorkomen. Om deze reden zijn alle geplande cursussen tot en met 31 mei geannuleerd. Het kan zijn dat onderstaande geplande cursussen op termijn ook niet door kunnen gaan om dezelfde reden als hierboven genoemd. Je wordt hierover dan door ons geïnformeerd.

Je kunt hier aanmelden voor één van onze cursussen. Wij vragen je om een laptop, tablet of smartphone mee te nemen. De cursus duurt twee uur. Op onderstaande dagen staan de cursussen gepland:

  • 16 juni 2020 van 10.00-12.00 uur bij ons Adviescentrum in Sint Oedenrode (Jan Tinbergenstraat 1)
  • 16 juni 2020 van 14.00-16.00 uur bij ‘De bank’, Hoofdstraat 43 in Schijndel

Klik hier om aan te melden voor een cursus

Voor meer informatie en om je aan te melden kun je ons ook bellen via (0413) 491 491 of bezoek één van onze adviseurs in de verkoopkantoren. We helpen je graag verder.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven