Geslaagd... én door

Geslaagd

Op 13 juni kregen ruim 200.000 middelbare scholieren de uitslag van het landelijk eindexamen te horen. Voor velen kon de vlag uit. Anderen moeten helaas nog even blokken voor een herexamen of het jaar nog een keer overdoen. Lars Torringa uit Boxtel is een van de jongeren die het felbegeerde diploma in ontvangst mag nemen. Daarnaast is hij één van de winnaars van de actie Geslaagd… én door! van de Rabobank.

Nieuwe fase

Voor veel middelbare scholieren betekent het behalen van een diploma ook het begin van een nieuwe fase in hun leven. Met de actie Geslaagd… én door! helpt de Rabobank jongeren bij de volgende stap in hun leven om op eigen benen te staan. Welke stap dit ook is. Met rapper Ronnie Flex in de hoofdrol was de campagne te zien op sociale media, zoals Instagram.

Oproep van Ronnie Flex

Vliegende start

Kies je voor een tussenjaar en reizen, of ga je studeren? Blijf je thuis wonen of ga je op kamers? Een baan, of nog niet? De actie Geslaagd… én door! biedt landelijk drie prijzen aan die voor een vliegende start van deze nieuwe fase zorgen: een reischeque van € 2.000,-, de betaling van € 2.000,- collegegeld of een jobcoach ter waarde van € 2.000,-. Daarnaast wordt via de lokale Rabobank een cheque van € 800,- euro voor de inrichting van een ‘studie-proof’ slaap- en/of studeerkamer uitgereikt. Lars Torringa is de gelukkige winnaar van deze cheque. Woensdag 20 juni bracht een felicitatieteam hem een bezoek om de prijs te overhandigen.  

Gefeliciteerd

Rabobank Hart van De Meierij feliciteert alle geslaagde eindexamenkandidaten en wenst hen veel succes met hun vervolgstap.

Doe hier de check of jíj klaar bent voor de toekomst!

Sint-Oedenrode, 21-6-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn