Gewijzigde dienstverlening in Sint-Michielsgestel

Kantoor Hoogstraat

Onze klanten regelen hun bankzaken steeds vaker via website, telefoon, chat en app. Daardoor neemt het bezoek aan bankkantoren en het gebruik van automaten steeds verder af. Als eigentijdse en toonaangevende bank, sluiten wij aan op die veranderende klantwensen. Om die reden passen wij onze dienstverlening in Sint-Michielsgestel op een aantal punten aan.

Rabobank Adviescentrum Hoogstraat verkocht

Het kantoor aan de Hoogstraat in Sint-Michielsgestel was al enige tijd alleen voor afspraken geopend. De dagelijkse werkzaamheden verrichten onze medewerkers namelijk in toenemende mate vanuit andere werkplekken of bij de klant thuis. Het gevolg van deze flexibele(re) arbeidsinzet is dat het aantal benodigde werkplekken drastisch slinkt. Om ruimte te maken voor een nieuwe bestemming is het adviescentrum verkocht en per 26 juni 2017 niet meer toegankelijk voor klanten. Automaten zijn hier niet aanwezig, dus op dat gebied heeft deze sluiting geen gevolgen.

Voldoende alternatieven

Voor de klanten in Sint-Michielsgestel zijn meerdere alternatieven beschikbaar. Dit zijn:

  • Online bankieren via onze website of via de Rabo Bankieren App (er komen regelmatig nieuwe mogelijkheden bij!)
  • Via telefoon en chat (tegenwoordig 24 uur per dag bereikbaar)
  • Op afspraak bij klanten thuis
  • Op afspraak op ons kantoor aan het Petrus Dondersplein in Sint-Michielsgestel
  • Of maak een afspraak met één van onze mobiele adviseurs

Daarnaast wordt er voortdurend gekeken naar ‘alternatieve contactpunten’.

Marktteam Sint-Michielsgestel

Rabobank Hart van De Meierij blijft dichtbij en betrokken bij klanten, of dit nu virtueel of fysiek is. Ons Marktteam Sint-Michielsgestel bestaat uit medewerkers die woonachtig zijn in en/of betrokken zijn bij de gemeente. Zij zijn actief tijdens lokale activiteiten en evenementen en zodoende makkelijk aanspreekbaar. Door middel van kennis, netwerk en financiën helpen zij om ambities van klanten en die van hun omgeving te verwezenlijken.

20-6-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn