GreenHome voor verduurzaming woningmarkt

Rabobank, lokale ondernemers en GreenHome slaan handen ineen

Een lagere energierekening, meer comfort en een woning die in waarde stijgt. Een duurzaam huis biedt huiseigenaren veel voordelen, maar ze ervaren de weg naar zonnepanelen en extra isolatie vaak als lang en ingewikkeld. Rabobank is daarom een samenwerking gestart met het online platform GreenHome. Zij vergemakkelijken het proces voor de huiseigenaar en helpen bij het vinden van de beste lokale vakspecialisten voor de uitvoering van energiebesparende maatregelen.

Huiseigenaren oriënteren zich gemakkelijk via GreenHome op de beste energiebesparende maatregelen. Voortaan vragen ze eenvoudig een offerte op bij lokale vakspecialisten, die op kwaliteit en uitvoering van de werkzaamheden zijn gerangschikt. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw woning? Doe dan de gratis HuisScan op Green Home en zie direct wat je kunt besparen.

Duurzame vakspecialist?

Wil je je aanmelden als duurzaam vakspecialist? Klik dan op onderstaande link of neem contact op met 088-525 41 00 (lokaal tarief) of bel jouw accountmanager. 

Green Home voor bedrijven

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven