Het Gouden Ei Event

Bijeenkomst

Ondernemers jagen het gouden ei na. Dat unieke idee, hun unique selling point waar ze op binnen lopen. Of ze zoeken de perfecte oplossing voor hun uitdagingen. Wat een ondernemer succesvol kan maken is vaak het ontdekken of ontwikkelen van zijn of haar talent. Maar hier kunnen andere ondernemers bij helpen. Want wat de een niet weet, weet een ander wel.

Groeien doe je samen!

Met dit idee hebben een aantal ondernemers uit Berlicum en omstreken de handen ineengeslagen. Samen hebben ze 'Het Gouden Ei Event' bedacht. Een event vóór en dóór ondernemers. Dit met als doel elkaar te inspireren en (beginnende) ondernemers te helpen hun gouden ei te ontdekken. Als Rabobank weten we uit ervaring dat ondernemers veel leren van de ervaring van anderen. Daarom is Rabobank één van de partners van dit event. Naast Rabobank participeren de volgende bedrijven: BigBird Creative Studio, RN Marketing, Ten Advocaten, Geerts Adviesgroep, DIM-IT, Riemersma Leasing, Mens en Markwerking en Bink HR. Met dit rijtje van partners die hun kennis en ervaring delen is nagenoeg het gehele palet aan ondernemersaspecten aanwezig.

Interesse en aanmelden

Ben jij een ondernemer die op zoek is naar Het Gouden Ei? Of wil je na een inspirerende dag met een ‘eureka-moment’ de deur uitlopen? Kom dan op 19 september naar het Beneluxtheater in Berlicum.

Aanmelden:
Open get.networkapp.eu voor de juiste versie voor iPhone of Android

  1. Maak een account aan; Registreer bij voorkeur via LinkedIn (of anders email)
  2. Vul Networkapp code: GoudenEi2019 in om toegang te krijgen tot het event

NetwerkApp downloaden

Berlicum, 3-7-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn