Ledenevent ‘Beleef Paaspop met Rabobank II’ komt eraan!

paaspop

Eén van de voordelen van het lidmaatschap van Rabobank Hart van De Meierij is dat u exclusieve uitnodigingen ontvangt voor ledenevents. En eind februari komt er weer een uitnodiging aan: Dé preview van Paaspop 2018 in Schijndel: ‘Beleef Paaspop met Rabobank II’.

Hetzelfde maar toch anders

Na het ongekende succes in 2016, toen de 7.000 gratis toegangskaarten binnen één week als warme broodjes over het internet vlogen, hebben we voor 2018 de samenwerking weer opgezocht met Paaspop. En dat resulteert op donderdag 29 maart in de tweede editie van ‘Beleef Paaspop met Rabobank’. Wederom is dit veelzijdige muziekspektakel gratis toegankelijk voor 7.000 leden/introducés van 18 jaar en ouder. Het festivalterrein Molenheide ziet er dit jaar weer anders uit dan vorig jaar (en anders dan in 2016), dus het wordt een vertrouwde nieuwe beleving!

Meer over Paaspop

Tickets en lidmaatschap

Onze leden die op de datum van het ledenevent 18 jaar of ouder zijn, ontvangen per post een persoonlijke uitnodigingskaart met daarop een unieke bestelcode voor 2 e-tickets. De toegangskaarten moeten dit jaar overigens door het lid zelf, net als de reguliere Paaspoptickets, gepersonaliseerd worden. Pas na personalisatie ontvangt men de definitieve e-tickets. Nog geen lid en straks toch kaarten voor het ledenevent kunnen bestellen? Word dan vóór 1 februari lid, dan ontvang jij eind februari ook een uitnodigingskaart.

Lidmaatschap aanvragen

Vragen?

Veel zaken zijn volop in ontwikkeling en nog niet definitief. Toch hebben we vast naar eer en geweten een lijst met veelgestelde vragen samengesteld, zodat leden (en klanten) vast een beter beeld krijgen van ’s lands meest unieke Rabobank Ledenevent! Hopelijk tot 29 maart!

Veelgestelde vragen

Sint-Oedenrode, 27-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn