Opening geldkiosk in Sint-Michielsgestel

Opening geldkiosk in Sint-Michielsgestel

Nadat eerder bekend werd dat Rabobank Hart van De Meierij met een kantoor aanwezig blijft in het centrum van Sint-Michielsgestel, is nu ook de aanwezigheid van automaten geborgd: aan de Hortensiastraat, op de parkeerplaats bij voormalig ontmoetingscentrum De Huif, komt op 7 december een zogenaamde geldkiosk te staan.

Veiligheid

De geldkiosk is een losstaand gebouwtje van 6 bij 3 meter waar geld kan worden opgenomen en gestort. Hij beschikt over een geldautomaat, stortautomaat en sealbagautomaat (geld storten voor ondernemers). Uiteindelijk is De Hortensiastraat als passende locatie door de gemeente aangedragen. Een zichtlocatie die veilig is voor bezoekers, waar men kan parkeren en die een houdbare toename van verkeersbewegingen geeft op de toegangswegen in Sint-Michielsgestel.

Hulp bij verandering

Op 7 december is de geldkiosk naar verwachting ‘in de lucht’, terwijl de automaten aan het Petrus Dondersplein na 10 januari niet meer beschikbaar zijn. De automaten zijn straks losgekoppeld van ons kantoor en we begrijpen dat deze verandering voor een aantal van onze klanten spannend kan zijn. Daarom zorgen we ervoor dat de eerste week een mobiele adviseur van onze bank tussen 10.00 en 12.00 uur aanwezig is om klanten bij de geldkiosk te helpen met hun opname of storting.

Tijdelijke huisvesting

Waar het oude kantoor begin januari gesloopt gaat worden, kan de bank het nieuwe, grotere kantoor aan de Torenstraat 3-5 pas aan het eind van het tweede kwartaal betrekken. Dus er is een overbrugging nodig. Er zijn twee opties: tijdelijk in een pand of een mobiele locatie. De bank is de mogelijkheden druk aan het onderzoeken. We willen onze klanten en medewerkers ook in deze maanden een zo goed mogelijke huisvesting bieden.

Sint-Oedenrode, 26-11-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn