Praat mee tijdens de Landelijke Dialoog

Praat mee tijdens de Landelijke Dialoog

Een sterke samenleving is gestoeld op samenwerking en onderlinge verbindingen. Dat is van extra groot belang in de huidige situatie, waarin de gevolgen van COVID-19 zo duidelijk voelbaar zijn voor iedereen. Alleen door de handen ineen te slaan is het mogelijk om duurzame oplossingen te vinden voor de uitdagingen van nu en de toekomst. Oplossingen die ontstaan door naar elkaar te luisteren, ons te verbinden, coalities te vormen en te kiezen voor een gezamenlijke aanpak. Als coöperatieve bank willen we een bijdrage leveren aan welzijn en welvaart in Nederland. Daarvoor zetten we onze kennis, netwerken en financiële oplossingen in. Dit doen we lokaal, regionaal en nationaal. De jaarlijkse Landelijke Dialoog is daarin een belangrijk onderdeel.

Laat jouw stem horen

Wij zijn benieuwd hoe jij omgaat met en inspeelt op de maatschappelijke, economische en ecologische veranderingen die gaande zijn. Welke grote veranderingen raken de samenleving en jouw directe omgeving? Welke veranderingen vragen om een gezamenlijke aanpak? En hoe kan Rabobank hieraan bijdragen? We nodigen je uit hierover, samen met andere leden, ondernemers en maatschappelijk betrokkenen, in gesprek te gaan tijdens de vierde Landelijke Dialoog op vrijdag 9 oktober aanstaande. En in dit gesprek jouw eigen visie en ervaringen te delen met jouw tafelgenoten. Je gaat in gesprek met een divers gezelschap van ongeveer zes deelnemers aan een van de online dialoogtafels. Het gesprek wordt begeleid door een ervaren gespreksleider. Van de dialoogbijeenkomst wordt een geanonimiseerd verslag gemaakt dat alle deelnemers ontvangen. 

Praktische informatie

De Landelijke dialoog vindt dit jaar online plaats op vrijdagmiddag 9 oktober. Je kunt deelnemen via een laptop of desktop. Wij begroeten je graag vanaf 13.15 uur op het online platform NetworkApp. De bijeenkomst start om 13.30 uur met een korte inleiding waarna we met elkaar in dialoog gaan. We sluiten rond 16.00 uur af. Op de registratiewebsite vind je een beschrijving van het programma en meer informatie over het platform NetworkApp. Heb je vragen naar aanleiding van deze uitnodiging? Neem dan via e-mail contact op met het Kenniscentrum Bankieren voor Nederland |Dialoog Expertisecentrum: Kenniscentrum.bvnl@rabobank.nl. 

Sint-Oedenrode, 17-9-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn