Rabo ClubSupport Rabobank Hart van De Meierij

Rabo ClubSupport Rabobank Hart van De Meierij

Inschrijfperiode Clubs voor Rabo ClubSupport van start

Via Rabo ClubSupport (voorheen bekend als Rabo Clubkas Campagne) geeft Rabobank Hart van De Meierij een gedeelte van de winst terug aan de samenleving. De inschrijfperiode voor Clubs is inmiddels gestart.

Rabo ClubSupport steunt clubs en verenigingen.

Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving. Zorgen voor sociale netwerken. Benutten talenten. Van jong en van oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterker. En zo ons hele land.

Samen vieren we de winst!

Als coöperatieve bank investeren we daarom elk jaar een deel van onze winst in clubs en verenigingen. Met Rabo ClubSupport. En het mooie is, onze leden hebben er invloed op. Verenigingen en stichtingen kiezen een mooi doel, en voeren hier campagne voor om veel stemmen te winnen. En dat is belangrijk, want elke stem is geld waard. Geld om zonnepanelen op het clubhuis te leggen. Het aanbod in de kantine wat gevarieerder te maken. Of het aantal sportvelden uit te breiden.

Meer informatie?

Meer over Rabo ClubSupport lees je op Rabobank.nl/clubsupport. Of neem telefonisch contact met ons op via (0413) 491 491.

Sint-Oedenrode, 12-6-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn