Rabo Kidsrun bij komende editie Dommelcross

Tijdens de kidsrun in 2019 liepen 250 basisschoolleerlingen mee

De Rabobank was in Sint-Michielsgestel op zoek naar een interessante sponsorpartij met een groot bereik en voldoende tegenprestaties om beide partijen verder te helpen. De zoektocht eindigde bij de stichting Dommelcross, die op 2 februari 2020 haar 4e editie organiseert van dit hardloopevenement in het prachtige natuurgebied Zegenwerp.

Gratis deelname

In 2020 sponsort Rabobank alle kinderafstanden. Hiermee is de ‘Rabo Kidsrun’ in het leven geroepen. Deze crossloop voor kinderen uit alle groepen van de basisschool is gratis en het speciale, geheel onverharde kids-parcours loopt uiteraard ook door Zegenwerp. Martijn Schoones, adviseur Marketing en Communicatie bij Rabobank: ‘In het kader van vitaliteit en de binding met de jeugd zijn wij zeer verheugd om als exclusieve sponsor van de Rabo Kidsrun op te treden. Naast dat we naamgever zijn, gaan we ook zorgen voor een actieve bijdrage aan het evenement. We nodigen daarom alle schooljeugd uit om deel te nemen!’

Vertrouwen en steun

‘We zijn als organisatie zeer blij met het vertrouwen en steun van de Rabobank’, zegt Marty van de Veerdonk (voorzitter Dommelcross). ‘We gaan ons samen inzetten om alle kinderen te stimuleren om te sporten/hardlopen.’ Er is besloten om te starten met de sponsoring van de editie in 2020, met een optie voor twee aanvullende jaren bij wederzijdse tevredenheid.

Sint-Oedenrode, 18-12-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn