Rabo Verenigingsondersteuning

Rabo Verenigingsondersteuning

Iedere vereniging heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, Rabobank Hart van De Meierij helpt graag met het realiseren ervan.

Samenwerking met ervaren partners

Rabobank Hart van De Meierij is erg benieuwd naar de ambities van verenigingen en stichtingen. Als onderdeel van ons sponsorbeleid zijn wij, samen met onze partners NOC*NSF, KLCA en Kunstbende aan de slag om verenigingen sterker te maken. Met Rabo Verenigingsondersteuning bieden we verenigingen o.a. intensieve begeleiding op maat, masterclasses en workshops ondersteund door professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken.

Ambities waarmaken

Door verenigingen en stichtingen te ondersteunen met het daadwerkelijk invullen van hun ambities creëren ze nieuwe inkomstenbronnen, binden ze nieuwe vrijwilligers aan zich en maakt het de vereniging/stichting zelfredzamer en toekomstbestendig. Wil je weten wat dit programma al betekend heeft voor clubs die reeds deelgenomen hebben. bekijk dan de video.

Informatie en aanmelden

Heeft jouw club behoefte aan kennis en ondersteuning? Kijk dan hoe je, je kan aanmelden via onderstaande website. Interesse en deelname kan tot 17 augustus doorgegeven worden.

Sint-Oedenrode, 11-7-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn