Rabobankkantoor Schijndel weer open

Rabobankkantoor Schijndel

We zijn nog niet uit de coronacrisis. Wij zetten daarom vol in op het verder optimaliseren van onze digitale dienstverlening, zodat u op een makkelijke en veilige manier uw bankzaken kunt regelen.
Toch komen er steeds meer versoepelingen op de huidige coronamaatregelen. Logisch dat u zich daardoor afvraagt wanneer wij weer meer van onze kantoren openen. Wij luisteren daarbij goed naar onze leden. Om die reden opent de bank gefaseerd meer deuren van haar kantoren.
Voor klanten die onze kantoren weer willen bezoeken is het belangrijk dat ze weten waar en wanneer ze bij ons terecht kunnen.

Heropening kantoor Schijndel per 22 juni

Tot aan 22 juni was alleen ons kantoor aan de Stationsstraat in Boxtel geopend. Nu komt daar het kantoor aan de Hoofdstraat in Schijndel bij. Deze vestiging is vanaf maandag 22 juni iedere werkdag open tussen 9.00 en 17.00 uur. De geldautomaat aldaar is dagelijks beschikbaar tussen 7.00 en 23.00 uur. Ook is hier een geldstortautomaat (CDS) beschikbaar. Voor de sealbagautomaat verwijzen wij vooralsnog naar de kantoren in Boxtel en Veghel.
De aanleiding voor de sluiting van sealbagautomaten was het toenemende aantal zware plofkraken en de veiligheid van omwonenden. Deze situatie is nog niet veranderd, vandaar dat heropening helaas niet zondermeer vanzelfsprekend is. Wij blijven de situatie volgen en nemen de belangen van al onze leden hierin in overweging.

Waarom kantoor Schijndel?

Er is gekozen voor Schijndel, vanwege een logische spreiding in ons werkgebied. Daarnaast heeft dit kantoor meerdere automaten, zodat we onze klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Een vestiging heropenen is een secure operatie, omdat we een schoon en veilig kantoor open willen stellen en een goede routering moeten aanbrengen, waarbij de veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop staat. Over de heropening van andere kantoren is nog niets bekend. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zullen we dat vanzelfsprekend communiceren.

Veiligheidsmaatregelen

Als Rabobank willen we er zijn voor klanten die ons echt nodig hebben. Wel nemen we een aantal veiligheidsmaatregelen:

  • Maximaal 2 klanten tegelijkertijd in het kantoor
  • Afstand minimaal 1,5 meter
  • Complexe vragen (o.a. hypotheken of beleggen) via videogesprek of op afspraak

Heeft u hulp nodig bij een geldopname, maak dan een afspraak op (0413) 491 491.

Schijndel, 23-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn