Sluiting geldautomaat Schijndel

Vrouw neemt geld op

De Rabobank neemt noodgedwongen een aantal voorzorgsmaatregelen tegen het sterk toenemend aantal plofkraken met zware explosieven en houdt daarbij rekening met het gevoel van veiligheid bij omwonenden. Daardoor zijn wij helaas ook voor Rabobank Hart van De Meierij genoodzaakt om maatregelen te nemen ten aanzien van onze geldautomaten.

Sluiting geldautomaat Julianastraat - Schijndel

De geldautomaat op locatie Julianastraat in Schijndel is per direct gesloten. De bank is in overleg met belanghebbenden voor een passend alternatief in de omgeving. Tot nader order worden mensen doorverwezen naar onze dichtstbijzijnde geldautomaten.

Monique Nieuweboer, Directeur Particulieren

‘Sinds vorig jaar wordt de Rabobank in toenemende mate getroffen door plofkraken of pogingen daartoe. Dit geeft veel financiële schade en overlast. Daarom nemen we maatregelen die criminelen moeten ontmoedigen. We realiseren ons ook goed dat de schrik in de benen van omwonenden zit, gezien de impact van plofkraken. Daar houden we rekening mee. We vinden het uiteraard bijzonder vervelend om noodgedwongen over te moeten gaan tot acute maatregelen die de beschikking van contant geld voor onze klanten reduceren, maar veiligheid staat in dit geval voorop.’

Alle vestigingen en automaten

Sint-Oedenrode, 1-8-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn