Sluiting kantoor Markt in centrum Sint-Oedenrode

Sluiting kantoor Markt in centrum Sint-Oedenrode

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of via de Rabo App wanneer het hen uitkomt. Daardoor is het bezoek aan onze kantoren sterk teruggelopen. Door de coronacrisis is deze ontwikkeling in een versnelling geraakt en breiden we de digitale mogelijkheden om je bankzaken te regelen steeds verder uit. Ook de overgang van apparaten naar Geldmaat zorgt voor een verdere daling van het aantal bankbezoeken. Ruimte maken voor een nieuw centrum De huurovereenkomst voor het kantoor aan de Markt 19 in Sint-Oedenrode loopt per 1 april 2021 af. Het pand waarin wij gevestigd zijn wordt gesloopt om plaats te maken voor het nieuwe bestemmingsplan in het centrum. Dit kantoor is vanwege de corona-pandemie al tijdelijk gesloten en zal in de tussenliggende periode ook niet meer open gaan.

Beschikbaarheid apparaten en vestigingen

De twee geldautomaten aan de buitenzijde van deze vestiging blijven voorlopig beschikbaar, maar gaan binnen afzienbare tijd over naar de gele automaten van Geldmaat. Het automatenaanbod van Geldmaat breidt de komende maanden steeds verder uit. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid, zodat je in Sint-Oedenrode gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten.

Kijk hier voor alle beschikbare automaten van Geldmaat

Bankbezoek of (zakelijk) afstorten

De dichtstbijzijnde vestiging vanuit Sint-Oedenrode is het kantoor aan de Stationsstraat 32 in Boxtel of het kantoor in Veghel aan de Rembrandtlaan 70. Momenteel zijn deze vestigingen iedere werkdag geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. Voor het zakelijk afstorten van geld (sealbags) kan je ook op deze vestigingen terecht.

Kijk hier voor actuele informatie over onze vestigingen, openingstijden en faciliteiten (PDF)


Wat kunnen we op dit moment allemaal voor je doen?

Onze medewerkers helpen je graag op weg in de digitale omgeving. Dat kan telefonisch, via chat of social media (Facebook en Twitter). Heb je een specifieke vraag, kijk dan eerst in de bijlage naar het document met de meest gestelde vragen. Staat je antwoord hier niet bij? Neem dan contact met ons op via (0413) 491 491 of particulieren.hvdm@rabobank.nl en we zoeken samen naar een gepaste oplossing.

Meer informatie (PDF)

Stuur direct een mail

Sint-Oedenrode, 21-12-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn