Tijdelijke servicelocatie in Sint-Michielsgestel

Rabobank betrekt per 13 januari een tijdelijk kantoor in het voormalig gemeentehuis

De sluiting van het Rabobankkantoor in het ‘Hoefijzer’ in Sint-Michielsgestel per 10 januari 2020 heeft de nodige gevolgen. Eerder kondigden we al met succes aan dat we in mei/juni een nieuw kantoor betrekken in Het Dommelsch Huys aan de Torenstraat 3-5 en dat de automaten inmiddels zijn ondergebracht in een geldkiosk. Nu is er ook een tijdelijke locatie gevonden, zodat onze klanten bij ons terecht blijven kunnen voor dagelijkse bankzaken.

Tijdelijk kantoor

Per 13 januari verhuist de Rabobank tijdelijk - tot de oplevering van het nieuwe pand - naar het voormalig gemeentehuis, Petrus Dondersplein 1. De openingstijden zijn: Maandag t/m donderdag 9.00 – 13.00 uur en vrijdag 9.00 – 17.00 uur. Op deze locatie kan je terecht voor de dagelijkse bankzaken, zoals onder meer het openen van een (betaal)rekening, afsluiten van een verzekering, een volmacht en werken met internetbankieren. De automaten verhuizen niet mee, hiervoor is per begin december al een geldkiosk aan de Hortensiastraat in de plaats gekomen, met daarin een geldautomaat, stortautomaat en sealbagautomaat.

Alle kantoren en openingstijden

Tijdelijke hulp bij de geldkiosk

We beseffen dat deze verandering voor een aantal van onze klanten ingrijpend kan zijn. Daarom zorgen we ervoor dat er de eerste week van de verhuizing, van 13 t/m 17 januari, een mobiele adviseur van onze bank bij de geldkiosk aanwezig is tussen 14.00 en 16.00 uur om te helpen bij een opname of storting. Na 17 januari kunnen we klanten helaas niet meer van dienst zijn met betrekking tot het opnemen van contant geld. Klanten die dit gewend waren, hebben inmiddels een persoonlijke brief ontvangen en een uitnodiging om contact op te nemen met de bank voor het bespreken van alternatieven.

Meer weten over geld opnemen of storten

De veranderingen op een rijtje

  • 9 december jl.: Geldkiosk aan Hortensiastraat operationeel 
  • 11 januari: Kantoor en automaten in het ‘Hoefijzer’ worden gesloten (alternatief: geldkiosk). 
  • 13 januari: Tijdelijk kantoor opent in voormalig gemeentehuis (Petrus Dondersplein 1) 
  • 13-17 januari: Mobiele adviseur aanwezig bij geldkiosk om klanten te helpen bij geld opnemen of storten (14.00-16.00 uur) 
  • Mei/juni: Verhuizing naar nieuwe kantoor Torenstraat 3-5 en sluiting tijdelijke vestiging in voormalig gemeentehuis

Sint-Oedenrode, 23-12-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn