Vakantiebaantjes gezocht

Vakantiebaantjes gezocht

Zoekt u nog (zomer)vakantiekrachten tussen de 14 en 18 jaar? Het kan een uitdaging zijn om goede medewerkers bij u in de buurt te vinden. Ook voor jongeren kan het vinden van een vakantiebaan lastig zijn. De Rabobank biedt een oplossing: Vrienden gevraagd (m/v). Deze online service is een verzamelplaats van vacatures voor jongeren die vakantiewerk zoeken én ondernemers die vakantiekrachten nodig hebben.

Online service voor vakantiebaantjes

Op Vriendengevraagd.nl komen alle vacatures te staan; een overzichtelijke verzamelplaats voor jongeren. Jongeren kunnen met één of twee vrienden samen solliciteren bij bedrijven in de buurt. Dus meld uw (vakantie)baantjes aan. Als er een succesvolle match met uw bedrijf is, dan heeft u er in één keer meerdere vakantiekrachten bij.

Bekijk het filmpje over deze online service op YouTube

Uw vacature(s) op Vrienden gevraagd (m/v)

Doet u mee? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen daarna contact met u op voor een extra toelichting, het beantwoorden van eventuele vragen en informatie over het aanleveren en plaatsen van de vacatures. Wij plaatsen uw vacatures op Vrienden gevraagd (m/v) en helpen u zo aan medewerkers voor de zomer. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meld uw bedrijf aan!

Sint-Oedenrode, 9-5-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn