Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Het coronavirus raakt ons allemaal. Ook Rabobank Hart van De Meierij neemt maatregelen om haar dienstverlening aan te passen aan de laatste richtlijnen van de RIVM en de overheid, zodat we deze bijzondere periode samen goed doorkomen.

  • De verkoopkantoren in Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode (Markt) zijn tot nader order gesloten
  • Ons adviescentrum in Sint-Oedenrode (Jan Tinbergenstraat 1) is gesloten.
  • Voor dringende zaken kun je terecht op ons verkoopkantoor in Boxtel (Stationsstraat 32) of Schijndel (Hoofdstraat 45): maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Buiten deze kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar via (0413) 491 491 voor particulieren en voor bedrijven (0413) 491 444. Vanwege jouw en onze gezondheid vinden gesprekken bij voorkeur via video, telefoon of chat (onderin bij Contact) plaats. Via de Rabo App en Online Bankieren (Zelf Regelen) regel je veel bankzaken 24 uur per dag zelf en chat je snel en gemakkelijk met onze adviseurs.

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

In verband met extra veiligheidsmaatregelen is een beperkt aantal sealbagautomaten beschikbaar tussen 06.00 uur en 18.30 uur. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Postadres en e-mailadressen

Rabobank Hart van De Meierij

Postbus 301

5600 AH Eindhoven

Particulieren

Bedrijven

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven