Word jij de ledenraad?

12 ledenraadsleden gezocht

Voor onze ledenraad zoeken we maar liefst 12 kandidaten. In de ledenraad denk je mee, beslis je mee en doe je mee. Je doet nieuwe kennis en contacten op, het staat goed op je CV en je krijgt er een leuke vergoeding voor. Word jij de ledenraad?

Bekijk de wervingsfilm

Wat doet de ledenraad?

De ledenraad vertegenwoordigt onze 21.000 leden en 65.000 klanten. Zij signaleert zaken in het werkgebied, spart met de directie en lokale raad van commissarissen over de dienstverlening van de Rabobank en de bijdragen aan de ontwikkeling van het werkgebied. Ook besluit zij onder meer over de besteding van Coöperatief Dividend (vanaf 1 juli: Rabo Dichtbij Fonds).

Profiel ledenraad

De raad bestaat uit 32 leden afkomstig uit Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode. De ledenraad vergadert 4 tot 6 keer per jaar. Ledenraadsleden ontvangen € 90 per bijgewoonde vergadering en een vaste vergoeding van € 180 per jaar.

Bekijk het ledenraadsprofiel (PDF)

Profiel vacatures

Op dit moment zijn er 12 vacatures, waarvoor we in ieder geval particuliere leden uit Boxtel en Schijndel zoeken jonger dan 35 jaar en ouder dan 55 jaar. Maar gezien de grote groep vervangers nodigen we alle geïnteresseerden van harte uit om te reageren. Dus ben je lid van Rabobank Hart van De Meierij en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Meld je aan en word onze ledenraad!

Solliciteren tot uiterlijk 8 juli

Aanvullende vragen stellen of direct je interesse kenbaar maken kan via: ledenraad.hvdm@rabobank.nl en (0413) 491 400. Je ontvangt vervolgens een gespreksformulier ten behoeve van de selectiecommissie, bestaande uit 2 ledenraadsleden. De gesprekken vinden plaats vanaf medio juni tot medio juli.

Sint-Oedenrode, 18-4-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn