Word jij de ledenraad?

Word jij de ledenraad?

Voor onze ledenraad zoeken we 6 kandidaten. In de ledenraad denk je mee, beslis je mee en doe je mee. Je doet nieuwe kennis en contacten op en je draagt bij aan het versterken van de lokale leefomgeving. Word jij de ledenraad?

Wat doet de ledenraad?

De ledenraad vertegenwoordigt onze 21.000 leden en 65.000 klanten. Zij signaleert zaken in het werkgebied, spart met de directie en lokale raad van commissarissen over de dienstverlening van de Rabobank en de bijdragen aan de ontwikkeling van het werkgebied. Ook besluit zij onder meer over de besteding aan lokale maatschappelijke projecten via het Rabo Dichtbij Fonds.

Profiel ledenraad

De raad bestaat uit 30 leden (straks 34) afkomstig uit Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode. De ledenraad vergadert 4 tot 6 keer per jaar. Ledenraadsleden ontvangen € 100 per bijgewoonde vergadering en een vaste vergoeding van € 200 per jaar.

Profiel vacatures

Op dit moment zijn er 6 vacatures. In de samenstelling missen we wat leden jonger dan 35 jaar of ouder dan 55 jaar, maar iedereen die zich aangesproken voelt om deel te nemen nodigen we van harte uit om te reageren. Dus ben je lid van Rabobank Hart van De Meierij (of bereid dat te worden) en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Meld je aan en word onze ledenraad!

Solliciteren tot uiterlijk 14 juli

Aanvullende vragen stellen of direct je interesse kenbaar maken kan via: ledenraad.hvdm@rabobank.nl of (088) 726 71 41. Je ontvangt vervolgens een in te vullen gespreksformulier ten behoeve van de selectiecommissie. Deze bestaat uit 2 ledenraadsleden. De gesprekken vinden plaats op 2, 4, 9, 17, 19 en 22 juli. Op 9 september is de eerste ledenraadsvergadering.

Sint-Oedenrode, 27-5-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn