Financieel wandelcoach

Financieel wandelcoach

Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland gaat door met de Financieel Wandelcoach. Dit is een nieuwe manier van het hebben van een oriënterend gesprek; tijdens een wandeling in een natuurgebied sparren over je financiële situatie. In de maanden juni, juli en augustus kunt u uw vragen over uw financiële situatie bespreken met een financieel adviseur tijdens een wandeling.

Buiten in de frisse lucht kunt u uw ideeën de vrije loop laten. Een ideale manier dus om op het gebied van financiën en de toekomst uw vragen en dromen te bespreken. Wat is uw ideale financiële plaatje voor de (nabije) toekomst? Waar wilt u buffers voor opbouwen en waar heeft u meer financiële ruimte voor nodig? Pensioen, studie voor de kinderen, aflossen van een woning, uitbreiding of verduurzaming van uw woning?

Er is meer mogelijk dan u denkt

Vragen over financiën kunnen mensen al langere tijd bezig houden, terwijl een oplossing vanuit ons gezien voor de hand kan liggen. Vaak zijn er meerdere vragen en wensen en het kan best zo zijn dat het al een tijdje in uw achterhoofd spookt. Een wandeling in de natuur geeft energie, ruimte en nieuwe inzichten. Het is dan fijn om met een financieel adviseur over uw financiële huishouding te sparren. Vanuit onze kennis en ervaring komen we met ideeën. Vaak blijkt er dan meer mogelijk te zijn dan u eerder dacht.

Wilt u een afspraak maken?

Een afspraak met een financieel wandelcoach is gratis. Hij heeft zelf opties waar dit gesprek plaats kan vinden, zoals in Oranjewoud, maar de gesprekken kunnen in principe in het hele werkgebied plaatsvinden. Wilt u ook zo’n gratis oriënterend gesprek? U kunt een afspraak maken met Sem Dijkstra via 06 1007 2351 of sem.dijkstra@rabobank.nl.

Heerenveen, 3-6-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn