Friese Rabobanken planten een boom voor jouw hypotheek

Rabobank plant bomen

Rabobank wil een bijdrage leveren aan een duurzame en groene leefomgeving. Dit doen we met de inzet van onze erkend adviseurs duurzaam wonen, onze producten en adviezen.

Plant een boom

In de actieperiode van 1 mei tot en met 30 juni doen we wat extra’s door een boom te planten voor iedere getekende hypotheekofferte. Deze bomen worden geplant in de Kiekenberg in Oudehorne, waar Staatsbosbeheer werkt aan herstel van het landschap. Zo worden er verbindingszones tussen verschillende bospercelen aangelegd omdat afwisseling tussen zon en schaduw is goed voor ontwikkeling van diversiteit van planten. Insecten profiteren hiervan en dieren kunnen zich veilig verplaatsen tussen de verschillende gebieden. Ook voor de mens is het prachtig recreëren in deze omgeving. Hoe mooi is het dat jij hier een bijdrage aan kan leveren!

Zo doe je mee

Heb je bouw- of verbouwplannen of wil je je hypotheek oversluiten naar Rabobank? Informeer bij Rabobank naar de mogelijkheden voor een financiering. Voor iedere getekende hypotheekofferte in de actieperiode 1 mei tot 30 juni planten wij een boom. Samen gaan we voor een groene, duurzame omgeving. Wil je meer weten over deze actie of over de voordelen van een Rabobank hypotheek? Neem dan contact op met het team Financieel Advies, bereikbaar via 088 722 66 00.

Heerenveen, 28-4-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn