Ledenraad zoekt nieuwe leden

Ledenraad zoekt nieuwe leden

Over de ledenraad

De ledenraad van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland bestaat uit 30 personen. Momenteel hebben we 3 vacatures en in 2020 ontstaan vanuit het rooster van aftreden nog 3 vacatures. We zoeken betrokken leden die een bijdrage willen leveren aan de coöperatieve Rabobank. De ledenraad denkt en beslist mee over het beleid van de Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland. De invulling van de maatschappelijke rol van de Rabobank en hoe we een bijdrage kunnen leveren aan de economische ontwikkeling van de regio zijn belangrijke gespreksonderwerpen.

Profiel voor de vacatures

We zoeken kandidaten uit zowel de regio Gorredijk-Grou (2), Heerenveen (2) als de Stellingwerven (2). Onze ledenraad is een afspiegeling van het klantenbestand. Gezien de samenstelling van de huidige ledenraad zijn we voor alle regio’s op zoek naar enthousiaste leden jonger dan 35 jaar. Daarnaast nodigen we nadrukkelijk Particuliere klanten uit te reageren.

Heb je interesse of vragen?

Stuur een bericht naar directieondersteuning en we nemen contact met je op. Het e-mailadres is: directie.heerenveen@rabobank.nl

Wil je meer weten over de rol en taken van de ledenraad? Lees dan het functieprofiel.

Profielschets ledenraad (PDF)

2-1-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn