Jouw lidmaatschap

Als klant kun je ook lid worden van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met jouw bank
  • drie keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Wij vertegenwoordigen alle 25.000 leden en denken actief mee. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail jouw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Heerenveen-Zuidoost Friesland. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Rotterzwam, oesterzwammen kweken

Wist je dat paddenstoelen uitstekend groeien op koffiedik? Daarom heeft Rotterzwam de Rotterzwam Growkit ontwikkeld, zodat jij voortaan heerlijke oesterzwammen kunt kweken op je eigen koffiedik. Gewoon op je aanrecht. Word jij ook een #aanrecht-agrariër? Ontvang 15% korting op de Rotterzwam Growkit.

Meer informatie

Hydrolob

Een eigen buffer- en infiltratiesysteem aanleggen voor je terras? Dat doe je simpel zelf met Hydrolob. Wateroverlast in tuin en terras voorkom je eenvoudig door het overtollige regenwater op te vangen en te infiltreren op de plek waar het valt. Zo blijft het schoon en regenwater beschikbaar voor je bomen en tuinplanten. Hydrolob is te koop bij Hegosteen in Hommerts.

Meer informatie

Coronaproof fun

Boek nu één van de thuisspellen bij TB Events. Als lid van de Rabobank speel je deze met 50% korting. Alle spellen kunnen op een veilige manier en vanuit je eigen huis gespeeld worden. Kies uit Prison Escape at home, De slimste thuis, La casa del Dinero, Party at home, Pub Quiz at home of Wie ontdekt de verrader at Home.

Ga naar de website en gebruik de kortingscode Rabobank.

Rabo & Co

Bekijk de website

Je eigen Jopie thuis

Stel je eigen Jopie samen! Zoek één van de schilderijen, tekeningen of ander werk naar keuze uit in de webshop. Kies het materiaal, het formaat, de lijst en je bestelling wordt professioneel verpakt thuisbezorgd. Raboleden krijgen bij hun aankoop 1 gratis entreeticket voor het Jopie Huisman Museum in Workum. Museumjaarkaarthouders kunnen kiezen voor een set ansichtkaarten. Knip de bon uit de Rabo&Co uit en laat uw aankoopfactuur zien bij de kassa. Geldig in heel 2021, vanaf 1 maart.

Bekijk de site van het Jopie Huisman Museum

Camping Terpstra

Leden van Rabobank ontvangen 5% korting op de huurprijs van een tent voor maximaal één week. Vermeld bij het (telefonisch) boeken 'Rabo Terpstra Actie' en bij aankomst graag je Rabobank betaalpas laten zien. Geldig in juli en augustus 2021.

Bekijk de site van Camping Terpstra

Ledenfietstocht

Helaas gaat de jaarlijkse ledenfietstocht dit jaar niet door. We mogen niet bij elkaar komen, maar fietsen kan wel. Daarom zijn er op onze website een aantal fietsroutes te vinden die u door onze prachtige regio leiden.

Fietsroutes

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur