Jouw lidmaatschap

Als klant kun je ook lid worden van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met jouw bank
  • drie keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Wij vertegenwoordigen alle 25.000 leden en denken actief mee. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail jouw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Heerenveen-Zuidoost Friesland. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Je eigen Jopie thuis

Stel je eigen Jopie samen! Zoek één van de schilderijen, tekeningen of ander werk naar keuze uit in de webshop. Kies het materiaal, het formaat, de lijst en je bestelling wordt professioneel verpakt thuisbezorgd. Raboleden krijgen bij hun aankoop 1 gratis entreeticket voor het Jopie Huisman Museum in Workum. Museumjaarkaarthouders kunnen kiezen voor een set ansichtkaarten. Knip de bon uit de Rabo&Co uit en laat uw aankoopfactuur zien bij de kassa. Geldig in heel 2021, vanaf 1 maart.

Bekijk de site van het Jopie Huisman Museum

Camping Terpstra

Leden van Rabobank ontvangen 5% korting op de huurprijs van een tent voor maximaal één week. Vermeld bij het (telefonisch) boeken 'Rabo Terpstra Actie' en bij aankomst graag je Rabobank betaalpas laten zien. Geldig in juli en augustus 2021.

Bekijk de site van Camping Terpstra

Ledenfietstocht

Helaas gaat de jaarlijkse ledenfietstocht dit jaar niet door. We mogen niet bij elkaar komen, maar fietsen kan wel. Daarom zijn er op onze website een aantal fietsroutes te vinden die u door onze prachtige regio leiden.

Fietsroutes

De Streekboer

Leden van de Rabobank ontvangen bij een bestelling van minimaal € 15,00 een gratis juten Streekboertas ter waarde van € 5,00. Ga naar www.destreekboer.nl, gebruik de code: streekboerrabo234 en vul je tas met mooie lokale producten.

Website De Streekboer

Skûtsjesilen

De Friese Rabobanken zijn trotse hoofdsponsor van het SKS Skûtsjesilen. Als hoofdsponsor hebben we 100 exemplaren van het jubileumboek over 75 jaar SKS. Wil je kans maken op één van deze honderd exemplaren? Mail dan naar communicatie.sneek-zwf@rabobank.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven