Als ondernemer doe je waar je goed in bent: ondernemen.

Adviseurs OIP

Als ondernemer doe je waar je goed in bent: ondernemen. Je staat niet dagelijks stil bij de vraag welke financiële consequenties je onderneming voor je privésituatie heeft. Begrijpelijk. Totdat je je realiseert dat je geen idee hebt waar je financieel aan toe bent als je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt wordt, een woning wilt kopen, met pensioen gaat of zou komen te overlijden.

Je moet slapeloze nachten zien te voorkomen en daar gewoon eens een keer voor gaan zitten, vindt Sjon van Veen, Financieel Adviseur Ondernemer in Privé (OIP) bij Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland. Samen met vier collega’s adviseert Sjon ondernemers in alle financiële zaken waar ze privé tegenaan lopen, van pensioen- en vermogensopbouw tot financieringen rond de eigen woning. “Ondernemers worden in hun privésituatie met andere financiële kwesties geconfronteerd dan mensen in loondienst. Ze moeten zelf hun pensioen regelen, arbeidsongeschiktheid heeft financiële consequenties en ook de financiering van een huis kan voeten in aarde hebben, zeker als je starter bent. Ons team is gespecialiseerd in dit soort vragen. In hypotheken zijn we bijvoorbeeld marktleider. En we gaan graag als sparringpartner naast ondernemers zitten om inzicht te geven. Wat speelt er, welke risico’s loop je, wat heb je geregeld? En wat voor opties zijn er voor jouw specifieke situatie? Het geeft rust als je die zaken goed regelt.”

Elke expertise

Het team OIP-adviseurs kan op breed vlak adviseren. Sjon: “We hebben elke expertise in huis. Natuurlijk ook onze adviseurs voor de zakelijke markt. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk.” Een oriënterend gesprek is de eerste stap naar meer zekerheid als ondernemer. En die afspraak is zo gemaakt. Sjon: “Samen een kop koffie drinken kost niks. Het is fijn te weten dat je je privézaken goed hebt geregeld. Dan hoef je daar niet meer over in te zitten!”

Meer weten? Bel één van onze adviseurs bij u in de buurt!

Regio Heerenveen: Sjon van Veen, T 06 10 31 76 07
Regio Gorredijk: Renzo van der Veen, T 06 12 92 61 26
Regio Wolvega: Anja Dragt, T 06 13 74 01 66
Regio Grou: Paulus Akkerman, T 06 13 47 26 70
Regio Oosterwolde: Michiel de Munnik, T 06 53 56 31 11

28-2-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn