Open! Servicepunten bij bibliotheken Oosterwolde, Gorredijk en Wolvega

Rabobank servicepunt in de bibliotheek

Per 21 en 22 juni zijn de Rabobank servicepunten bij de bibliotheken in Oosterwolde, Gorredijk en Wolvega open! Kom langs voor advies of hulp bij dagelijkse bankzaken. Wil je advies over hypotheken, verzekeren of bijvoorbeeld vermogen? Maak dan vooraf een afspraak.

Ontmoetingsplek

Rabobank en de Bibliotheek Zuidoost Fryslân hebben eerder aangekondigd samen een pilot te starten. We zijn blij dat het nu zover is dat het servicepunt in de bieb open kan. De bibliotheek is een ontmoetingspunt waar meerdere organisaties aanwezig zijn. De bibliotheek is laagdrempelig en dat past bij wat Rabobank wil zijn. Persoonlijk en dichtbij voor klanten die vragen hebben en advies willen over bankzaken. Het servicepunt is een mooie aanvulling op online dienstverlening waar heel veel klanten gebruik van maken. Het betreft een proefperiode die na een aantal maanden wordt geëvalueerd.

Openingstijden servicepunten

Bibliotheek Oosterwolde - Quadoelenweg 29B

Elke maandag en woensdag van 13:00 tot 16:00 uur !Let op gewijzigde openingstijden in de bouwvak van 26 juli t/m 15 augustus: maandag en woensdag van 10:00 tot 13:00 uur

Bibliotheek Gorredijk - Schansburg 1

Elke dinsdag van 10:00 tot 13:00 uur en elke vrijdag 13:00 tot 16:00 uur !Let op tijdens de verbouwing van 9 juli t/m 22 augustus kun je via de zijkant naar binnen

Bibliotheek Wolvega - Griffioenpark 10

Elke dinsdag en vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur !Let op gewijzigde openingstijden in de bouwvak van 26 juli t/m 15 augustus: elke dinsdag en vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Wil je een adviseur spreken buiten de genoemde tijden? Maak dan een afspraak. Bel 088 722 66 00 en geef aan waarvoor en waar je een adviseur wilt spreken. Het Rabobank kantoor in Heerenveen aan De Opslach is dagelijks van 10:00-17:00 uur geopend, ook daar kun je terecht.

Contant geld en online bankieren

Naast de dienstverlening vanuit de bibliotheek blijft online bankieren voor veruit de meeste klanten de eerste keuze. Veel klanten vinden de Rabo App of contact via internet makkelijk. En de digitale bank is altijd beschikbaar. Op een servicepunt vinden geen geldhandelingen plaats. De contant geld service is overgenomen door Geldmaat. Bij een aantal automaten van Geldmaat kun je ook biljetten storten. Kijk op www.geldmaat.nl voor een actueel overzicht.

1-7-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn