Rabo PinPin is de coolste zakgeld-app!

Rabo PinPin is de coolste zakgeld-app. Een gratis game voor kinderen van 6 tot 12 jaar, plus een fijne zakgeldhulp voor ouders. Leer samen met PinPin je kind op een veilige manier en spelenderwijs om te gaan met geld. En dat is fijn, want ‘jong geleerd, is oud gedaan’.

Rabo PinPin helpt je bij de financiële opvoeding

Spelenderwijs en veilig.

Voor kids: de coolste zakgeld app

Pinguïn PinPin is als een Tamagotchi, die wil eten en spelen. Verdien pegels (virtueel geld) door diverse games over geld te spelen. Met deze verdiende pegels koop je visjes of hippe kleding voor PinPin. Zorg je goed voor PinPin, dan kom je steeds een level hoger en groeit de kennis over hoe je met geld omgaat.

Voor ouders: meekijken en zakgeld hulp

Kijk mee met de PinPin game van je kind en geef pegels als beloning, bijvoorbeeld bij een goed rapport. Ook zit er in de app een handige zakgeld hulp voor ouders. Vragen als wanneer je met zakgeld start en welke afspraken je maakt met je kind komen allemaal voorbij. Tips die je helpen bij de financiële opvoeding.

Koppel je Rabo JongerenRekening

Wanneer je een Rabo JongerenRekening voor je kind hebt, kun je deze koppelen aan de Rabo PinPin app. Zie hoeveel saldo er op de betaalrekening staat, speel onbeperkt met PinPin en maak samen spaardoelen aan. Goed om te weten: in de app kan geen echt geld worden uitgegeven.

Heb je nog geen gratis Rabo JongerenRekening?

De Rabo JongerenRekening is een gratis betaalrekening voor kinderen tot 18 jaar. Met deze betaalrekening leert je kind stapgewijs om te gaan met geld, met jou als ouder aan het roer. Wil je meer weten over de Rabo JongerenRekening?

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven