Rabobank Clubchallenge

Het nieuwe kinderkookboek Roots Kids. Koken, keten & eten én 7 avontuurlijke recepten!

Doe mee aan de Rabobank Clubchallenge

En word de gezondste vereniging van Zuidoost-Friesland

Vinden jullie ook dat het assortiment van de kantine gezonder kan? En wil je voedselverspilling tegengaan? Doe dan mee met de Rabobank Clubchallenge en word de ‘gezondste vereniging van Zuidoost-Friesland!’ Samen met andere verenigingen ga je de uitdaging aan om de ongezonde kantine om te toveren naar een gezonde kantine. Heb je interesse? Kom dan op maandag 5 november naar de kick off bij VV Heerenveen!

De kick off; een inspiratieavond!

Tijdens de kick off ga je onder leiding van expert Theo Hermsen aan de slag met gezonde voeding in de kantine. De aftrap wordt gegeven door voorzitter Henricjan Wind van VV Heerenveen. Proef vervolgens enkele heerlijke en gezonde producten en ontdek eenvoudige en gezonde recepten. Tot slot ga je onder leiding van Theo Hermsen aan de slag met een plan van aanpak met daarin onder meer: jullie innovatieve en creatieve ideeën voor een gezonde kantine, het aan de man brengen van gezonde voeding en het betrekken van externe partijen en leden daarbij.

De Rabobank Clubchallenge; het werkt het?

Wil jouw vereniging of organisatie vervolgens echt meedoen aan de challenge, presenteer je plan dan door middel van een pitch op de vervolgavond. Het plan moet origineel en leuk zijn op een manier die echt werkt. Rabobank helpt jou dan met een mooi aanmoedigingspakket. De uiteindelijke winnaar van de Clubchallenge, zal worden benoemd tot de “Rabobank gezondste vereniging van Zuidoost-Friesland” en wint een waardecheque van € 500,-. Meer hierover hoor je tijdens de kick off.

Meld je aan voor de kick off op maandagavond 5 november!

Mail naar communicatie.heerenveen@rabobank.nl. 

Meld je aan met je eigen naam, de naam van jouw organisatie en het aantal personen waarmee je komt.

Heerenveen, 19-9-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn