Vestigingen en automaten

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Mobiele adviseurs

Als u niet naar een vestiging kunt komen, komen we graag naar u toe. Onze mobiele adviseurs helpen u dan thuis met uw dagelijkse bankzaken.

Bel of mail ons voor een afspraak op (0513) 52 15 00.

Stuur een e-mail

Automaten

Per 1 september gewijzigde openingstijden kantoren Grou en Gorredijk

  • Kantoor Grou
    Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur (i.p.v. de hele dag) 
  • Kantoor Gorredijk
    Maandag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 16.00 uur (i.p.v. de hele dag) 

Tijdens deze openingstijden kunt u bij ons nog steeds terecht voor uw dagelijkse bankzaken zoals geld storten, binnen geld opnemen en andere eenvoudige servicehandelingen. Uiteraard kunt u buiten deze openingstijden wel terecht voor een afspraak met een van onze adviseurs over uitgebreidere bankzaken zoals onder andere hypotheken en beleggen.

Automaten

Van de geldautomaten die zich buiten het bankgebouw bevinden, kunt u uiteraard gewoon 24 uur per dag gebruik maken. Dit geldt ook voor de automaat voor het storten van sealbags. De gewijzigde tijden hebben wel gevolgen voor de automaten in de bank. Geld storten en muntgeld opnemen is vanaf 1 september alleen mogelijk tijdens de openingstijden.

Bezoek aan huis

Voor mensen die niet zelfstandig naar de bank kunnen gaan zijn er diverse mogelijkheden beschikbaar zoals het bezorgen van geld bij u thuis. Met informatie, advies en hulpmiddelen zorgen wij ervoor dat u langer zelfstandig of samen met iemand uw bankzaken kunt regelen. Dit kan bij ons op kantoor of gewoon bij u thuis.

Vestigingen en openingstijden