Hoera Geslaagd!

Hoera Geslaagd!

Ben je geslaagd? Gefeliciteerd! De eerste stap voor de toekomst is gezet. Een hele nieuwe en spannende tijd breekt aan. Hopelijk heb je een felicitatieteam van de Rabobank (op gepaste afstand) aan de deur gehad om je te feliciteren en je een kleine attentie te geven. Heb je ze gemist of moet je nog een herkansing doen, lees dan snel verder om te ontdekken hoe je toch mee kunt doen met onze actie.

Maak kans op een Microsoft Surface Go tablet t.w.v. €449,-

Om je op weg te helpen maak jij als geslaagde kans op het winnen van een Microsoft Surface Go tablet ter waarde van €449,-. Doe mee aan de actie Hoera Geslaagd! Wat moet je doen?

1. Hang de Hoera Geslaagd-poster op het raam die je hebt gekregen van het felicitatieteam.

2. Maak een foto van (jou bij) deze poster en deel deze openbaar op social media onder de hashtag #hoerageslaagd

3. Vul vervolgens het Hoera Geslaagd actieformulier in op rabo.nl/hoera

Het Rabo Hoera Geslaagd-team gemist?

Niet getreurd. Je kunt nog steeds meedoen met de actie Hoera Geslaagd. Download de Hoera Geslaagd poster op rabo.nl/hoera en volg bovenstaande stappen. Moet jij eerst nog een herkansing maken? Doe dan mee, zodra je hoort dat je geslaagd bent.

Actieperiode

De actieperiode loopt van donderdag 4 juni 2020 tot en met donderdag 16 juli 2020. Iedere lokale bank (Rabobank De Kempen, Rabobank Helmond Peel Noord en Rabobank Peelland Zuid) trekt na het verstrijken van de actievoorwaarden blind een winnaar. Drie gelukkige winnaars ontvangen een Microsoft Surface Go tablet t.w.v. € 449,-. De deelnemers aan de Hoera Geslaagd actie moeten dit schooljaar (2019-2020) geslaagd zijn. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

Bekijk de actievoorwaarden (PDF)

8-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn