Rabo ClubSupport steunt clubs en verenigingen

Rabo ClubSupportm Rabobank Helmond

Samen vieren we de winst!

Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving. Zorgen voor sociale netwerken. Benutten talenten. Van jong en van oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterken. En zo ons hele land.

Als coöperatieve bank investeren we daarom elk jaar een deel van onze winst in clubs en verenigingen. Met Rabo ClubSupport. En het mooie is, onze leden hebben er invloed op. Verenigingen en stichtingen kiezen een mooi doel, en voeren hier campagne voor om veel stemmen te winnen. En dat is belangrijk, want elke stem is geld waard. Geld om zonnepanelen op het clubhuis te leggen. Het aanbod in de kantine wat gevarieerder te maken. Of het aantal sportvelden uit te breiden.

Aanmelden

Clubs die mee mogen doen aan Rabo ClubSupport heb ben per e-mail of per post een unieke code ontvangen. Deze geeft toegang tot de aanmeldsite. Aanmelden kan tot 20 september.

Stemperiode

De leden van Rabobank Helmond Peel Noord mogen tussen 27 september en 11 oktober hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen en mag maximaal twee stemmen op dezelfde club uitbrengen.

Helmond, 1-7-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn