Een financieel gesprek gewoon bij u thuis

Adviseur Bart Aben

Een afspraak met een financieel adviseur van Rabobank Helmond kan ook gewoon bij u thuis aan de keukentafel. Financieel adviseur Bart Aben gaat regelmatig bij een klant op huisbezoek. 

Op bezoek bij u thuis

“Wanneer een klant of potentiële klant behoefte heeft aan een adviesgesprek voor een nieuwe hypotheek of andere bancaire producten ga ik, of een collega, graag bij mensen op bezoek. Dit geldt met name voor klanten die minder makkelijk de gelegenheid hebben om naar ons kantoor te komen. Doordat wij bij mensen thuis of op de zaak komen ontzorgen wij hen. Ze hoeven geen oppas te regelen voor de kinderen of plannen dit tussen werkafspraken door. Ik merk dat klanten waarderen dat we langskomen en dat bij mensen thuis het gesprek veel gemakkelijker gaat. En ik kan me als adviseur nóg beter inleven in de wens van de klant als ik bijvoorbeeld in die garage sta, die verbouwd moet worden tot keuken. Het is eigenlijk heel logisch dat wij als adviseurs naar de klant toe gaan. Wij zijn er voor onze klanten en dat laten we graag zien.”

Afspraak maken

Ook interesse in een gesprek bij u thuis met Bart of één van zijn collega’s? Stuur een mail naar FinancieelAdvies.helmond@rabobank.nl of bel met (0492) 59 45 94. 

Helmond, 13-7-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn