Gezocht: nieuwe ledenraadsleden

Helmond

In onze ledenraad is ruimte voor nieuwe leden. Ben jij de schakel tussen klant & bank? Word dan lid van onze ledenraad!

Dag in dag uit werken we met ca. 80 medewerkers keihard om onze leden en klanten te helpen hun ambities waar te maken. Rabobank Helmond gelooft in de kracht van samenwerking. Daarom brengen we leden, klanten en partijen bij elkaar rondom belangrijke maatschappelijke thema’s. Zo versterken we de omgeving waarin onze leden en klanten wonen en werken. Als dit je aanspreekt, dan is het lidmaatschap van onze ledenraad echt iets voor jou!

Wie ben jij?

Jij bent betrokken bij de wereld om je heen. Je weet wat er speelt. Je kunt van nature goed luisteren, neemt actief deel aan discussies en kijkt verder dan je eigen horizon. Uiteraard ben je klant en lid van Rabobank Helmond. We willen graag dat de ledenraad een evenwichtige afspiegeling is van ons klantenbestand. Daarom zijn we specifiek op zoek naar particuliere kandidaten. 

Wat doe je precies?

Leden en klanten worden binnen Rabobank Helmond vertegenwoordigd door de ledenraad. Deze ledenraad bestaat uit ongeveer 30 personen. Als lid van de ledenraad behartig je de belangen van leden van de bank. Dat doe je in nauw overleg met de directie. Die bespreekt actief haar beleidsvoornemens en vraagt je om advies over de plannen. We verwachten ook dat je met verbeterideeën komt en de wensen die je in je omgeving oppikt naar ons ventileert. Zo versterk je samen met je collega-ledenraadsleden de omgeving waarin onze klanten wonen en werken. 

De ledenraad vergadert ongeveer vier keer per jaar. Daarnaast kun je participeren in commissies. Je ervaart in ieder geval dat jouw mening ertoe doet!

Wat krijg je er voor terug?

Als lid van de ledenraad maak je onderdeel uit van een uniek netwerk. Je doet boeiende contacten op, leert ontzettend veel over de financiële sector, het bedrijfsleven en over de regio. Én je zult zien dat je invloed echt tot resultaat leidt.

Meer weten?

Bekijk de profielschets op of informeer bij Angela van Kemenade via directie.helmond@rabobank.nl of (0492) 594 680.

Bekijk de profielschets ledenraadslid (PDF)


Helmond, 3-4-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn