We-Jump is Starter van het kwartaal!

Helmond heeft sinds kort een trampolinepark. Op Suytkade opende We-Jump zijn deuren. Ondernemer Teun Spreeuwenberg staat te springen van energie en is door Rabobank Helmond uitgeroepen tot Starter van het Kwartaal!

Besmet met het ondernemersvirus

Het plezier dat je kunt krijgen van sport en bewegen, daar weet Deurnenaar Teun Spreeuwenberg (25) alles van. De fanatieke voetballer en snowboarder koos na zijn middelbare school dan ook niet voor niets voor de opleiding sport- en bewegingseducatie. Tijdens een minor ondernemerschap werd hij besmet met het ondernemersvirus. ‘Sindsdien wist ik: ik word ooit sportondernemer.’ Nadat hij na zijn studie als snowboardleraar en als filiaalmanager voor een trampolinebedrijf had gewerkt, besloot Teun dat hij voor zichzelf wilde beginnen.

Springen is voor iedereen

‘Trampolinespringen is echt superleuk, en zowel voor jong als oud.’ In totaal biedt We Jump per uur plek voor 30 bezoekers. Zij kunnen zich vermaken in verschillende area’s. Van een oude silo waar je af kunt springen tot een Tumbling Lane. Verder zijn er uiteraard tal van ‘gewone’ trampolines te vinden. Teun is er trots op dat We Jump zich straks het goedkoopste trampolinepark van de regio mag noemen. ‘Ik wil het toegankelijk houden voor iedereen.’  

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven