Webinar 'Goed voorbereid op huizenjacht'

jong stel op huizenjacht

Of je nu voor het eerst een woning wilt kopen, toe bent aan de volgende stap, of nu de kinderen uit huis zijn juist kleiner wilt gaan wonen. Je situatie verandert, je woonbehoeftes veranderen. En één ding blijft altijd hetzelfde: er komt heel wat op je af als je een woning wilt kopen.

Goed voorbereid huizen bezichtigen

Om in te spelen op alle vragen die leven bij kopers, organiseert Rabobank Helmond het webinar ‘Goed voorbereid op huizenjacht.' Tijdens de live uitzending kun je direct je vragen stellen via de chat, waarop gereageerd wordt door een team van experts.

Het webinar is woensdag 12 september vanaf 20.00 uur voor iedereen te volgen.

Voor iedereen die een (andere) woning wil kopen

Tijdens het webinar wordt informatie gegeven over het kopen van een woning. Zo krijg je antwoord op een vraag als: ‘Ik heb als starter onvoldoende spaargeld, wat nu?’ En: ‘Ik wil doorstromen naar een andere woning, hoe regel ik dat?’
Birgitte Romonesco (financieel adviseur Rabobank Helmond) geeft graag antwoord op je vragen en is de host van de avond. Makelaar Paul van Wetten is te gast.

Wat krijg je er voor terug?

Wij maken het je makkelijk: gewoon vanuit thuis achter de pc, laptop of tablet volg je ons webinar op woensdag 12 september om 20.00 uur.
Wij zien je aanmelding graag tegemoet!

Aanmelden


Helmond, 2-8-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn