Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Het Drentse Land. De voordelen van het lidmaatschap:

  • Meebeslissen met uw bank
  • U ontvangt het ledenmagazine Dichterbij
  • Lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Het Drentse Land vertegenwoordigt de ruim 22.000 leden in de regio Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden,  Hoogersmilde, Hoogeveen, Westerveld en Westerbork. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Jongerenpanel

Het Rabobank Jongerenpanel is een klankbord van klanten tussen 16 en 24 jaar. Zij denken mee over actuele onderwerpen binnen de bank en in de regio. Zo toetsen we ideeën en mogelijkheden om de verbinding met jongeren te stimuleren. Daarnaast helpt het panel via hun netwerk om jongeren te betrekken in financiële ontwikkelingen.

Meer over ons jongerenpanel

Ledenmagazine

Als lid krijgt u het ledenmagazine Dichterbij van Het Drentse Land. Hierin vindt u:

  • Financieel nieuws
  • Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • Interviews met lokale ondernemers
  • Lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Jubileumboek vertelt een uniek verhaal

200 jaar Maatschappij van Weldadigheid in één rijk geïllustreerd boek. Het boek, met ruim 300 pagina's en prachtige foto's, oude prenten, interviews en reisverslagen, vertelt de bijzondere historie vanaf de komst van de kolonisten naar Frederiksoord in 1818 tot nu. Bestel tot 1 sept'19 met € 10,- korting voor € 24,50 (excl. verzendkosten) via e-mail.

Jubileumboek vertelt een uniek verhaal Rabobank Noordoostpolder-Urk

Bestellen per e-mail

15% sportieve ledenkorting

Herqua Sports in Hoogeveen biedt een breed assortiment op het gebied van sport en vrije tijd. Speciaal voor leden van de Rabobank geeft Herqua Sports 15% korting op het gehele assortiment. Dit ontvangt u bij inlevering van deze coupon aan de kassa of bij bestellingen op de webshop via onderstaande link. Gebruik hiervoor de promotiecode: RABO15. Deze actie is geldig t/m 31 oktober 2019.

15% sportieve ledenkorting Rabobank Noordoostpolder-Urk

Bekijk de webshop

Wandelen en Fietsen in het Drentse Land

Drenthe is voor de fiets gemaakt. Indrukwekkende fietstochten door beekdalen, bossen en heidegebieden. Met ruim tweeduizend kilometer aan fietspaden zijn er veel routes en talloze themaroutes. Wil je op je gemak 150.000 jaar terug in de tijd? Pak dan een route langs de hunebedden. Of volg de brinkroute en bezoek onze mooie brinkdorpen. Drenthe heeft maar liefst drie Nationale Parken, dus welke route je ook neemt, al fietsend ben je altijd omgeven door de natuur. In samenwerking met Recreatieschap Drenthe bieden wij leden van Rabobank Het Drentse Land de 'Rabobank Fiets- en Wandelfolder' aan. Lever deze coupon in op één van onze kantoren en ontvang de folder samen met een attentie.

Wandelen en Fietsen in het Drentse Land Rabobank Noordoostpolder-Urk

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven