Remco Kuipéri benoemd tot directievoorzitter Rabobank Het Groene Woud Zuid

Remco Kuiperi

Per 1 juni 2017 start Remco Kuipéri als directievoorzitter bij Rabobank Het Groene Woud Zuid. Hij volgt Lilian Damen op die per 1 mei 2017 leiding gaat geven aan Rabobank Hart van Brabant.  

Remco Kuipéri (52 jaar) heeft een jarenlange ervaring in diverse directiefuncties binnen de bank- en verzekeringswereld. Sinds 1 november 2011 is hij werkzaam bij de Rabobank Groep en sinds 1 januari 2012 was hij directeur Particulieren & Private Banking bij Rabobank Eindhoven-Veldhoven. 

Ontwikkelingsgerichtheid staat bij de nieuwe directievoorzitter hoog in het vaandel: “Jezelf continu willen blijven ontwikkelen is een goede drijfveer. Ik word vaak geraakt door mensen die altijd het beste uit zichzelf willen halen en daarbij hun gevoel volgen. Niet afwachten wat anderen doen, aar een pro-actieve houding aannemen. Vandaar dat ik ook zelf voor een nieuwe uitdaging gegaan ben. Ik kijk er naar uit om persoonlijk kennis met u te maken”. Tot 1 juni neemt Eerke Hoven, directeur Bedrijven, samen met het managementteam de honneurs waar.


Oirschot, 26-4-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn