Sponsoring en donaties

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt Rabobank Het Groene Woud Zuid de lokale samenleving.

Donaties

We geven een deel van onze winst terug aan de samenleving. Rabobank Het Groene Woud Zuid doneert vanuit:

  • De Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne

Verenigingen en stichtingen uit de gemeente Oirschot, Best en Son en Breugel die bankieren bij Rabobank Het Groene Woud Zuid kunnen meedoen met de Rabobank Clubkas Campagne.

Leden beslissen

De leden van onze bank mogen hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt.
In 2016 vond de eerste editie plaats van de Rabobank Clubkas Campagne. Ook in 2017 organiseren wij de Rabobank Clubkas Campagne. 

Rabobank Clubkas Campagne

Sponsoring

We hebben een aantal meerjarige sponsorcontracten. Met deze gesponsorde clubs werken we intensief samen. Voor 2018 hebben we al bepaald hoe we het sponsorgeld besteden.

Verenigingsondersteuning Rabobank

Verenigingen vervullen een belangrijke maatschappelijke rol. Ze zijn het cement van onze samenleving en versterken de lokale omgeving. Als coöperatieve bank dragen we graag bij en zetten we kennis, kunde en netwerk in om verenigingen te versterken en meer maatschappelijk te positioneren.

In 2017 is Rabobank Verenigingsondersteuning van start gegaan. Gedurende 2 jaar steunen we inhoudelijk een aantal clubs op het gebied van bestuur, financiën, gezondheid, duurzaamheid maar ook maatschappelijk. We werken hiervoor onder andere samen met NOC*NSF.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven