G-O Green Energy Challenge

GO Green

We nodigen u uit om deel te nemen aan de G-O Green Energy Challenge namens het bedrijventerrein waarop uw bedrijf is gehuisvest.

Een jaar lang wordt het energiegebruik op de bedrijventerreinen op Goeree-Overflakkee bijgehouden door de organisatie G-O Green. Het bedrijventerrein wat de meeste energie bespaard heeft wint het G-O Keurmerk en een cheque van € 2.500 te investeren in de duurzaamheid van het bedrijventerrein.

Aanmelden

Deelname

Voor deelname aan de G-O Green Energy Challenge dient uw onderneming gevestigd te zijn op één van de bedrijventerreinen op Goeree-Overflakkee. Het energieverbruik wordt voor 1 april 2018 opgenomen. De tweede meting vindt plaats voor 15 januari 2019. De energiebesparing wordt procentueel bekeken, zodat het ook voor de kleinere bedrijventerreinen interessant is om deel te nemen aan de challenge.

Deelname aan de challenge is gratis.

Organisatie G-O Green

Met deze challenge willen we de bedrijven, gehuisvest op de bedrijventerreinen op Goeree-Overflakkee, bewust maken van energiebesparing en de samenwerking tussen de bedrijven onderling stimuleren. Met als doel bij te dragen aan het streven van Gemeente Goeree-Overflakkee naar een energie-neutraal eiland in 2020.

De organisatie bestaat uit drie leerlingen/ondernemers van CSG Prins Maurits in Middelharnis; Mirjam Klepper, Carmijn Padmos en Marije Vroegindeweij. Zij hebben, tijdens de bijeenkomst van Delta Netwerk op 21 december 2016, met hun pitch het beste ondernemersidee gepresenteerd. Dit idee heeft geleid tot deze challenge.

Voor dit initiatief werken CSG Prins Maurits, Gemeente Goeree-Overflakkee en Rabobank Het Haringvliet samen. De gemeente Goeree-Overflakkee hecht veel waarde aan een gelijkwaardige, intensieve samenwerking tussen onderwijs, werkgevers en overheid.

Aanmelden

Aanmelden voor de GO Green Energy Challenge kan voor 1 maart 2018 via de bovenstaande link Aanmelden. Gaat u de uitdaging aan? Wij kijken uit naar uw aanmelding!

Meer informatie

Voor eventuele vragen voor en tijdens de challenge kunt u terecht bij; Marije Vroegindeweij 06-45641848 of Jan Verhage 06-10101763. Ook kunt u ons bereiken voor vragen via goduurzaam@gmail.com.

Heinoord, 19-1-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn