Hulp bij internet- en bankzaken in de bibliotheek

Inloopspreekuur 'eerste hulp bij internetzaken'

Rabobank Het Haringvliet werkt samen met de bibliotheken Hoeksche Waard en Zuid-Hollandse Delta om inwoners te helpen bij dagelijkse bankzaken en online bankieren. Vragen op dit gebied? U bent van harte welkom in de bieb!

Inloopspreekuur internetzaken

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert elke eerste week van de maand het inloopspreekuur 'Eerste hulp bij internetzaken'. Hier kunnen bezoekers terecht met allerlei vragen over het gebruik van hun tablet en smartphone. Een mobiele adviseur van Rabobank Het Haringvliet is aanwezig om vragen van klanten over dagelijkse bankzaken en online bankieren te beantwoorden. Een overzicht van de data, tijden en locaties vindt u in de agenda op www.bibliotheekhoekschewaard.nl.

Bekijk de agenda van Bibliotheek Hoeksche Waard

Tabletcafé mobiel bankieren

Op Goeree-Overflakkee organiseert Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta samen met onze bank elke maand een tabletcafé ‘Rabobank mobiel bankieren op je tablet/smartphone’. Hier wordt stap voor stap uitleg gegeven over de Rabo Bankieren App en meer verteld over veiligheid en privacy. Speciaal voor jongeren is er op 23 maart en 22 juni de bijeenkomst ‘Bankieren met je smartphone of tablet’ over de bankzaken die jongeren online zelf kunnen regelen. Kijk voor de precieze data, tijden en locaties op www.leerenbeleef.nl onder activiteiten.

Bekijk de activiteiten van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

Heinenoord, 19-2-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn