Uitnodiging ledenbijeenkomst 2018

Foto directie DEF

We organiseren twee verschillende bijeenkomsten waarin de ledenraad vertelt over onze lokale activiteiten. Met onze missie Banking for Food willen we bijdragen aan een duurzame samenleving met gezonde en vitale mensen. Ook vinden we het belangrijk dat we slim omgaan met ons voedsel, dat we producten eten van lokale boeren en dat er niets wordt verspild. Hoe dragen we ons steentje bij? Door onze kennis, netwerken en financieringsmogelijkheden in te zetten. 

Kom proeven en luisteren! 

Rabobank diner voor leden

Op 2 oktober wordt ons kantoor in Heinenoord omgetoverd tot een pop-up restaurant en serveren onze medewerkers een 3-gangen-diner met lokale ingrediënten. Zin in een gezellige avond en proeven hoe lekker de producten van onze eilanden zijn? Tussen de gangen door hoor je alles over onze lokale activiteiten. Wij serveren het diner, betalen de rekening en wassen voor je af!

Rudolph van Veen

Op 4 oktober hebben wij chefkok Rudolph van Veen uitgenodigd. Hij neemt ons in zijn programma mee in de wereld van gezonde voeding. Rudolph geeft tips voor een gezonde levensstijl waarin voeding op de eerste plaats komt. We willen in Nederland van de pil naar de ‘smaak-pa-pil’. Uiteraard valt er ook na afloop van alles te proeven!

Tijdstippen en locatie

Ledendiner 2 oktober 

  • 18.15 uur  ontvangst
  • 19.00 uur  aanvang diner
  • 21.45 uur  einde programma

Kantoor Rabobank, Reedijk 8 Heinenoord

Rudolph van Veen

  • 19.00 uur  ontvangst
  • 19.30 uur  start lezing
  • 21.30 uur  einde programma

De Staver, Olympiaweg 32 Sommelsdijk

Aanmelden via website

Je kunt je aanmelden voor één bijeenkomst via de onderstaande link.
Wel klant, maar nog geen lid van de bank en wil je graag komen? Neem dan even contact met ons op via (0186) 89 10 00. Dan maken we je lid en kun je erbij zijn. Het lidmaatschap van de bank is gratis! 

Lukt het niet met aanmelden dan kun je ons ook bellen of langs komen op een van onze kantoren in Middelharnis of Heinenoord. Dan helpen wij je graag met het aanmelden. 

Aanmelden ledenbijeenkomst 2018

Heinenoord, 4-9-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn