Verhuizing adviseurs locatie Beneden Zandpad

beneden zandpad

Op 1 augustus a.s. verhuizen onze adviseurs van de locatie aan het Beneden Zandpad in Middelharnis naar het kantoor aan de Rottenburgseweg. Met onze ledenraad is nagedacht over de dienstverlening in Middelharnis en hoe deze na het teruglopend aantal bezoekers aan het Beneden Zandpad zo optimaal mogelijk kan worden ingericht. 

Persoonlijk advies aan de Rottenburgseweg

Als u een medewerker van de Rabobank persoonlijk wilt spreken over uw bankzaken dan bent u van harte welkom op ons kantoor aan de Rottenburgseweg. Ook voor een bezoek aan uw safeloket of een zakelijk advies bent u daar aan het juiste adres. Om u goed van dienst te kunnen zijn op de Rottenburgseweg worden daar kleine bouwkundige aanpassingen gedaan. Deze werkzaamheden zijn inmiddels gestart en we verwachten deze op 1 augustus te hebben afgerond. Onze excuses voor de overlast die u daar wellicht door ervaart. Tot 1 augustus kunt u voor persoonlijk advies terecht op het Beneden Zandpad.

Geld opnemen en storten in Middelharnis

Het kantoor aan het Beneden Zandpad wordt verbouwd tot geldkiosk waar u van maandag tot en met zaterdag van 08.00 – 20.00 uur contant geld kunt opnemen en storten.

Heinenoord, 6-7-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn