Terugblik Week van de Coöperatie 2020

Terugblik Week van de Coöperatie 2020

De Rabobanken in Zuid-Holland hebben in de Week van de Coöperatie de handen ineen geslagen en een mooi aantal online events aangeboden aan hun leden. Hieronder een overzicht.

Maandagavond Life & Food Experience voor leden

We kwamen bij ruim 1000 huiskamers online binnen met de Life & Food Experience. Vanuit de kookstudio van onze klant Van Gelder groente & fruit uit Ridderkerk verzorgden we een uur vol met inspiratie over gezonde levensstijl en koken. Spreker Richard de Leth: ‘laat voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding’. Iedereen wil gezond oud worden, je leven is niet maakbaar maar stuurbaar’. Terwijl hij zijn verhaal vertelde kookte chefkok Estée Strooker een heerlijke rollade zonder vlees. De reacties na afloop waren zeer positief.

Dinsdagavond Pubers & Poen

Eef van Opdorp verzorgde voor ruim 300 ouders en verzorgers van kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar de boeiende online lezing “Pubers & Poen. Tijdens deze lezing gaf Eef samen met een panel van deskundige collega’s de deelnemers tips over de belangrijke rol van ouders & verzorgers als het gaat om de financiële toekomst van een kind. De lezing Pubers & Poen was zeer waardevol, vooral in deze periode, nu pubers minder sociale contacten hebben en je niet weet wat ze op hun zolderkamertje uitspoken... Schulden zijn dan snel gemaakt!

Woensdagavond Beleggen & Borrel

Beleggingsstrateeg Maurice Lemans gaf speciaal voor onze private banking klanten tijdens een online event een kijkje in de huidige kansen en bedreigingen op het gebied van beleggen voor 2021. Na afloop van dit interessante verhaal waarin vragen van de deelnemers ook werden beantwoord schakelden we over naar Frankrijk voor een live verbinding met niemand minder dan Ilja Gort. Vanuit Château La Tulipe vertelde Ilja Gort met zijn kenmerkende levensvreugde over zijn prachtige Château, over zijn verschillende wijnen en gaf hij tips over het proeven van wijnen. De deelnemers konden zelf mee doen, want alle deelnemers hadden vooraf een wijnpakket met de wijnen van Ilja Gort ontvangen. Ook tijdens dit deel werden er live vragen aan Ilja gesteld.

Donderdagavond Trends & Veerkracht

Als laatste in de rij van events in de Week van de Coöperatie namen Joyce de Ruiter en Richard van Hooijdonk ondernemers mee in de vraag: hoe ga jij om met verandering? Via een livestream verbinding volgden ruim 250 ondernemers het online event ‘Trends & Veerkracht’ vanuit theater Peeriscoop in Gorinchem. De boodschap van trendwatcher Richard van Hooijdonk: ‘Business as usual zal niet meer bestaan. Bereid je voor op een veranderende toekomt.’ Deze drastische verandering was ook de kern van de boodschap van inspirator Joyce de Ruiter. Haar motto; Ik hoef niet te kunnen zien om een visie te hebben, ik hoef niet te kunnen horen om gehoord te worden.

16-10-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn