Minimasters Middelbare Scholen

Rabobank IJmond vindt financiële zelfredzaamheid van jongeren erg belangrijk. Onze ambitie is om jongeren te leren omgaan met geld om hen financieel zelfredzaam te maken, zodat zij later kansrijker in de maatschappij staan. Toch is deze zelfredzaamheid niet vanzelfsprekend, daarom willen wij jongeren op een interactieve manier meenemen in verschillende financiële onderwerpen. Wat komt er bijvoorbeeld allemaal kijken bij het afsluiten van een hypotheek? Waar moet je aan denken als je een eigen bedrijf begint? Wat is beleggen precies? Rabobank IJmond neemt jongeren mee in deze thema’s met de ‘Minimasters Middelbare Scholen’.

Wanneer

Vanaf 1 september 2017 is Rabobank IJmond begonnen met de Minimasters Middelbare Scholen. Vier verschillende interactieve minimasters om middelbare scholieren kennis te laten maken met de thema’s jongeren en geld, beleggen, hypotheken en een eigen bedrijf starten. Elke minimaster duurt één lesuur en wordt gegeven door gespecialiseerde adviseurs van Rabobank IJmond.

Minimaster volgen

Aanmelden voor de Minimaster(s)? Vul het aanmeldformulier in en Rabobank IJmond neemt contact op voor het inplannen van de Minimaster. Er zijn geen kosten verbonden aan volgen van de Minimasters.

Aanmeldformulier

Vragen

Vragen over de Minimasters Middelbare Scholen? Neem contact op met onze afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.ijmond@rabobank.nl of (023) 513 35 00.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven