Rabobank keert niet terug naar Graaf Janstraat

Hypotheek inloopspreekuur

Rabobank IJmond keert niet terug naar het adviescentrum aan de Graaf Janstraat in Beverwijk. Door de vorming van wijkgerichte marktteams, het feit dat steeds meer klanten hun bankzaken online regelen en door meer regionale bundeling van ondersteunende diensten waardoor het aantal medewerkers is gedaald, is de kantoorruimte overbodig geworden.

De bankwinkel op de hoek Stationsplein/Breestraat is vanaf nu de centrale vestiging in Beverwijk. Klanten kunnen ook terecht in de bankwinkels in Heemskerk, Velserbroek, Santpoort-Noord en IJmuiden. Daar staan de medewerkers van de marktteams klaar om klanten te helpen met hun dagelijkse bankzaken en vragen over bijvoorbeeld hypotheken of een financieringsaanvraag (voor bedrijven) te beantwoorden.

‘We willen als bank graag dichtbij zijn’, aldus Jakob Klompien, directievoorzitter van Rabobank IJmond. ‘Daarom kiezen we voor marktteams met medewerkers die ons netwerk in de kernen versterken. Hun aanwezigheid in de bankwinkels zorgt voor een toegevoegde waarde ten opzichte van de digitale kanalen die onze klanten op ieder gewenst moment van de dag kunnen gebruiken.’

Een aantal ondersteunende diensten blijven gehuisvest in het adviescentrum aan de Zadelmakerstraat in Velserbroek. De adviseurs en accountmanagers zijn vooral te vinden in de vijf bankwinkels in de IJmond.

Meer informatie over onze vestigingen en openingstijden

Velserbroek, 31-8-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn