Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank IJmond. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank IJmond vertegenwoordigt de ruim 17.500 leden in de regio IJmond. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij IJmond. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Betalen met je horloge

Betalen met je Garmin- en Fitbit smartwatch? Het enige wat je hoeft te doen is de smartwatch-app op je telefoon te downloaden en daar je Rabo Wereldpas digitaal aan toe te voegen. Kies één keer een 4-cijferige pincode. Deze gebruik je om de betaalfunctie op je horloge te activeren. Wil je betalen? Druk op de knop aan de zijkant van je smartwatch en houd deze bij de betaalautomaat. Betalen werkt alleen als je de pincode op je smartwatch hebt ingevoerd. Bij aankoop van een Garmin Pay horloge krijg je nu korting. Voor een paar horloges heeft Garmin een speciale ledenprijs. Daarnaast ontvang je bij aankoop van een horloge 50% korting op een Quick Release polsband. Gebruik hiervoor actiecode NL-RABOCB18. Bestellen kan via rabobank.nl/dichterbij.

Betalen met je horloge

rabobank.nl/dichterbij

Geniet samen in de Efteling

Kom op 30 en 31 maart 2019 naar de Rabo Klantendagen in de Efteling en geniet van talloze sprookjes, spannende attracties en betoverende parkshows. Als klant van de Rabobank betaal je slechts € 20,- per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Tickets zijn beschikbaar vanaf 8 januari 2019. Bestellen kan via rabobank.nl/dichterbij.

Geniet samen in de Efteling

rabobank.nl/dichterbij

De ogen van de meester

‘50 jaar Thielen – De ogen van de meester’ is t/m 5 mei 2019 te bezoeken in het Limburgs Museum. Voor leden is er op 16 maart een speciaal arrangement: een kopje koffie/thee, een stukje vlaai, een lezing over zijn werk en een bezoek aan de tentoonstelling. Er is maar een beperkt aantal plekken, dus bestel op tijd. Je kunt het arrangement (€ 23,50) boeken op rabobank.nl/dichterbij.

De ogen van de meester

rabobank.nl/dichterbij

Out of office in Singer Laren

Singer Laren biedt van 11 december t/m 14 april een kunsthistorisch overzicht van 75 jaar Nederlandse kunst uit bedrijfscollecties. De Rabobank geeft meer dan 10 belangrijke werken in bruikleen waaronder een Karel Appel. Als lid ontvang je € 3,- korting op een ticket p.p. Kijk voor een speciaal arrangement en meer informatie op rabobank.nl/aanbiedingen.

Out of office in Singer Laren

rabobank.nl/aanbiedingen

David Lynch in Maastricht

Het Bonnefantenmuseum presenteert met "Someone is in my House" het eerste retrospectief van de Amerikaanse kunstenaar en filmmaker David Lynch in Nederland. Tegen inlevering van deze bon krijg je korting voor max. 2 personen. Je betaalt € 8,- p.p. ipv € 12,50. De actie loopt t/m 28 april 2019. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m met andere acties, t/m 18 jaar altijd gratis toegang. Meer informatie: bonnefanten.nl.

David Lynch in Maastricht

https://www.bonnefanten.nl/nl/

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven