Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank IJmond. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank IJmond vertegenwoordigt de ruim 17.500 leden in de regio IJmond. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij IJmond. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Dansen in de Valley - Win kaarten voor Dance Valley 2018!

Onder onze leden van 18 tot 25 jaar verloten wij 15 x 2 tickets voor Dance Valley in de Velsen Valley! Kans maken? Mail dan naar communicatie.ijmond@rabobank.nl en vertel ons waarom jij hier op 11 augustus naar toe wilt. Nog geen lid? Vraag dan direct je lidmaatschap aan en maak alsnog kans op vrijkaarten voor Dance Valley. In week 29 nemen wij contact op met de winnaars.

Dansen in de Valley - Win kaarten voor Dance Valley 2018!

rabobank.nl/dichterbij

Gezellig uitje in Uitgeest - Gratis tweede uur bowlen bij Bobs!

Bobs Party & Events is al jaren dé plek om gezellig een potje te bowlen. Met familie, met vrienden of met collega's. Het bowlingcentrum telt twaalf bowlingbanen die allemaal zijn voorzien van computerscore en sD-animatie. Als lid van Rabobank IJmond krijgt u op vertoon van dit artikel het tweede uur bowlen gratis! Deze actie is geldig tot en met 30 september 2018 en niet geldig i.c.m. andere acties. Reserveren kan via (0251) 315 150 of info@bobs.nl.

Gezellig uitje in Uitgeest - Gratis tweede uur bowlen bij Bobs!

info@bobs.nl

Iers volkfeest in schouwburg Velsen

Op vrijdag 28 september (20.15 uur) is de nieuwe Ragús-show te zien in de Stadsschouwburg Velsen. Passie en vuur: in de Ierse oer-taal Gaelic zeggen ze dan Ragús! Een show met zó'n naam belooft wat. Het Ierse topgezelschap maakt de verwachtingen wereldwijd waar, met shows waarin het beste uit de Ierse dans- en muziektraditie over het voetlicht wordt gebracht. Voor één avond waant u zich op een Iers volksfeest. Als Rabobank-lid zit u voor slechts € 27,- (incl. pauzedrankje, normale prijs € 33,50) eerste rang bij Ragús! Reserveer uw kortingskaarten o.v.v. promotiecode Rabobank via 0900-1505 of stadsschouwburgvelsen.nl. De actie is niet geldig op reeds gekochte kaarten of i.c.m. andere kortingen. Zolang de voorraad strekt. 

IERS VOLKSFEEST IN SCHOUWBURG VELSEN

www.stadsschouwburgvelsen.nl

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven