Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank IJmond. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank IJmond vertegenwoordigt de ruim 17.500 leden in de regio IJmond. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij IJmond. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Rabo kunstcollectie: Unlocked 3.0

Ter ere van het 35-jarig jubileum van de Rabo Kunstcollectie zijn er maar liefst drie prachtige boeken gemaakt, die samen het verhaal van de collectie vertellen. Interviews met kunstenaars in hun ateliers onthullen de verhalen achter de kunstwerken én laten zien wat er allemaal bij het verzamelen komt kijken. Daarnaast zijn er natuurlijk heel veel mooie kunstwerken te zien. Dit boek komt niet in de boekhandel, maar is door leden te bestellen via rabobank.nl/dichterbij. Een unieke kans! Kosten voor de drie boeken: € 29,95 excl. € 6,95 verzendkosten. De boeken worden eind november geleverd.

Rabo kunstcollectie: Unlocked 3.0

rabobank.nl/dichterbij

Klassieke meesterwerken

Beleef de prachtige muziek van o.a. Bach, Mozart of Händel in schitterende kerken en concertzalen door het hele land. Naast een korting tot wel 60%, ontvangt u een cd of dvd en een programmaboekje. U betaalt geen administratiekosten: een extra voordeel van € 30,-. Info en reserveren: www.pieterjanleusink.nl Actiecode: RABO1718.

www.pieterjanleusink.nl

Gezond, lekker en leuk

Je kinderen gezond laten eten en toch gezelligheid aan de eettafel? Ga met het hele gezin mee op reis naar de wereld van piraten en daag je kinderen spelenderwijs uit om gevarieerd te eten met een van de spellen van de Reis van 5. Wat dacht je van groene zeeslangen van druiven? 25% korting op de Kapitein- of de Matroos editie. Ga naar dereisvanvijf.nl en gebruik kortingscode ‘AVONTUUR’.

dereisvanvijf.nl

Elkse Dewall, Krystl en Rachél Louise

Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise vormen samen The Bluebirds. Op donderdag 18 oktober 2018 komen zij naar het Kennemer Theater in Beverwijk. De charmante zangeressen brengen in intieme setting klassiekers en minder bekende liedjes van onder meer Dolly Parton, Linda Ronstadt, Emmylou Harris, Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Tevens schrijven zij hun eigen songs in deze muziekstijl; driestemmig en persoonlijk, zoals het hoort in dit genre. The BlueBirds nemen hun driekoppige band mee. Lezers van de Dichterbij krijgen € 7,50 korting per kaart (prijs € 16,00 in plaats van € 23,50). De actie is alleen telefonisch te reserveren via 0251-22 14 53 en op basis van eersterangs plaatsen. Op reeds gekochte kaarten is geen restitutie mogelijk. 

Elkse Dewall, Krystl en Rachél Louise

Digitaal fit met seniorweb

SeniorWeb helpt je op weg in de digitale wereld! Dit platform biedt (online) computercursussen aan, maar ondersteunt ook bij computerproblemen. Als je nu lid wordt, dan ben je de laatste maanden van 2018 gratis lid. Je betaalt € 32,- per jaar (prijs 2019) en krijgt het boek Veilig en vertrouwd online ter waarde van € 10,75 cadeau. Zie seniorweb.nl/rabobank of bel 030-276 99 65.

seniorweb.nl/rabobank

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven