Ontwikkelingen kantoren Genemuiden en Kampen

Online bankieren

De wereld verandert. De afgelopen maanden zelfs in de hoogste versnelling. Sinds de coronacrisis zijijn we nog meer online te vinden. We regelen onze zaken vooral digitaal. Zo ook onze bankzaken. Rabobank beweegt mee, in diezelfde hoge versnelling. Met dienstverlening die past bijij de vraag van vandaag. Door het afgenomen fysieke bezoek aan de bank is het niet meer passend en rendabel om nog drie kantoren open te houden. Om die reden blijven onze kantoren in Genemuiden en Kampen gesloten en begroeten wij u vanaf heden van harte aan de Willemskade 1 in Zwolle. Wij zijn hier geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Of direct zelf regelen

Veel bankzaken kunt u zelf online of telefonisch regelen. Heeft u vragen of hulp nodig bij uw (online) bankzaken? Ga naar rabobank.nl of neem telefonisch contact op met een van de adviseurs van de Mobiele BankService van Rabobank IJsseldelta via telefoonnummer (038) 428 77 77.

Wat is de Mobiele BankService?

Bent u niet in staat om uw bankzaken online te regelen of om naar onze vestiging in Zwolle te komen, bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom of lichamelijke beperkingen? Maak dan gebruik van de Mobiele BankService. Met de Mobiele BankService kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs. Zij komen bij u thuis om uw bankzaken te regelen. Wilt u een afspraak* maken met één van onze adviseurs van de Mobiele BankService, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (038) 428 77 77.

*De Mobiele BankService is weer beschikbaar zodra de coronamaatregelen dit toelaten.

Je bankzaken doen zonder dat je daar de deur voor uit hoeft

Wist je dat vrijwel alle dagelijkse bankzaken 24 uur per dag, 7 dagen per week online geregeld kunnen worden? Veel antwoorden zijn te vinden op Rabobank.nl. Ook voor gespecialiseerd advies, bijvoorbeeld over de hypotheek, kun je terecht via een telefoon- of videogesprek. Zo kun je je bankzaken blijven doen zoals je gewend bent, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft.

Genemuiden, Kampen, 12-4-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn