Organisatie

Organisatie

Rabobank IJsseldelta wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Stefan Lohuis is directeur coöperatieve Rabobank IJsseldelta. Stefan is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Stefan Lohuis

Stefan Lohuis

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Bert Beun, voorzitter Ineke Lip Esmée Pater

Ledenraad

De ledenraad denkt en beslist mee over het beleid van Rabobank IJsseldelta. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. In de ledenraad is ruimte voor 35 leden. Zij praten namens onze ruim 16.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio IJsseldelta.

Onze ledenraad bestaat uit

Gemeente Zwolle

Tom van Bijsterveld Bertine van Roodselaar Robert Dallinga Irene Derckx Jean Jacques Jouret Emmely Lefevre Annet van Limburg Hans Riezebeek Leon Rust Petra van der Veen Ronald Velsink

Gemeente Hattem

Willem Gunneman Han van Riel Mariëlle Karssing Martin Veenstra Arja Vels-Prikken Theo van Sambeeck

Gemeente Kampen

Klaas Jan Akkerman Jan Bernard van Ittersum Bas Borgmeijer Marcel Buit Agnes Compagne Johanna de Roo Henk Schuring Jill Sluiter Niek Teune

Gemeente Genemuiden

Arjan Boeve Ferdinand Verhoek
Lid worden van de ledenraad