Rabo Thuisadviseurs. Service van de zaak.

Wij vinden het als coöperatieve bank belangrijk dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt bankieren en veilig uw bankzaken regelt. Nu én in de toekomst. Wellicht kunt u hier soms wel wat hulp bij gebruiken. Dat begrijpen wij maar al te goed. We denken daarom graag met u mee!

Ontmoet onze thuisadviseurs

Zo bieden wij diverse hulpmiddelen en extra diensten om u te ondersteunen. Wist u bijvoorbeeld dat onze thuisadviseurs gewoon thuis bij u langs komen om u te helpen met uw dagelijkse bankzaken? Bijvoorbeeld om te helpen bij internetbankieren, het installeren van de Rabo Bankieren App, het opstellen van een bancaire volmacht of voor advies over hoe u zo lang mogelijk zelfstandig en veilig uw bankzaken kunt blijven doen.

Rabo Thuishulpjes

Speciaal voor u als klant van Rabobank hebben wij diverse hulpmiddelen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven bankieren:

  • Rabo Cardpuller: makkelijk uw bankpas in- en uitnemen bij de geldautomaat
  • Random Reader Comfort: met de grotere toetsen en spraakfunctie blijft u internetbankieren zoals u gewend bent
  • Rabo Geld Express: geldbezorging aan huis

Meer informatie

Bankieren met hulp van anderen

Vindt u het lastig om uw bankzaken helemaal alleen te regelen? Vaak is bankieren met behulp van iemand anders een prima oplossing. U kunt dit regelen met een volmacht. Hiermee geeft u iemand het recht om namens u te handelen. Het is verstandig om alleen een volmacht te geven aan iemand die u goed kent. Iemand in uw omgeving die u vertrouwt. Bij bankzaken kunnen wij u helpen met een volmacht. Wilt u ook andere zaken goed regelen? Dan kan een notaris u helpen bij het opstellen van een notariële volmacht. Vraag de thuisadviseur gerust om meer informatie.

Maak kosteloos een afspraak

Heeft u zelf hulp nodig bij uw dagelijkse bankzaken of kent u iemand die hulp kan gebruiken? Neem contact op met Manon of Mark, Rabo Thuisadviseurs, via telefoonnummer 038 – 428 7777.

Manon en Mark

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven