Rabobank IJsseldelta zoekt Friskijkers en Dwarsdenkers

Netwerkende mensen

Rabobank IJsseldelta zoekt mensen die er niet aan moeten denken om bij een bank te werken.

Rabobank IJsseldelta is op zoek naar twee FRISKIJKERS EN DWARSDENKERS. Que? CREATIEVE, RUIMDENKENDE, INTELLIGENTE MENSEN die niet bang zijn kritisch en met open vizier naar ons bedrijf en medewerkers te kijken. JE BENT DE CRUIJFF DIE ZOWEL BUITEN ALS BINNEN DE LIJNTJES SPEELT en een man of vrouw met een MISSIE. Je mag bezig met strategische thema’s zoals toekomstbestendige businessmodellen, circulaire economie en innovatie. AL JEUK GEKREGEN VAN DEZE MANAGEMENTTERMEN? Mooi! Mag je er meteen nieuwe voor bedenken. 

Samen met een enthousiast team van andere REBELLEN heb je briljante ideeën om ook in de toekomst de allerbeste bank te zijn die de klant kan wensen en je weet om te gaan met eventuele tegenslag. Jij bent de reden van de “DIT HADDEN WE VEEL EERDER MOETEN DOEN”-gesprekken, HET ONFLATTERENDE TL-LICHT bij de spiegel in het pashokje en een enthousiaste DOORDRAMMER.

Je hebt TOT 23 MAART om te reageren. Een deadline, lekker SMART gemaakt. We blijven een bank, hè. MOTIVATIE INSTUREN? EEEEEHM… NO! We willen jouw VISIONAIRE BLIK op één van de strategische thema’s uit het partijprogramma van Rabobank IJsseldelta. HOE JE DAT DOET? Mag je helemaal zelf weten. Dus ZING, FLUIT, DANS, FILM, FOTOGRAFEER, kortom: DOE IETS UNIEKS om bij onze nieuwe selectie te komen. Oh, en je uitmuntende 8-pagina lange CV? Doodsaai. Hoeven we niet. We willen jouw SixwordLifeStory: je CV in zes woorden.

We verklappen vast: DE QUOTE 500 GA JE NIET HALEN. Je wordt niet rijk, wel buitengewoon uitgedaagd met ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Nergens te koop! Je zult 36 UUR PER WEEK samen met je nieuwe beste vrienden bezig zijn de boel wakker te schudden.  NOG STEEDS GEEN IDEE WAT F&D NOU EIGENLIJK DOET? SNAPPEN WE. Check de facebookpagina van Fris&Dwars: www.facebook.com/FrisDwars of kijk in deze flyer. Solliciteren? Stuur je reactie naar hrm.ijsseldelta@rabobank.nl.

Zwolle, 9-3-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail